Advent kalender og pancake & waffle mix

Indeholder affiliate links

Vil du forkæle dig selv eller en du har kært, her til jul? Så er disse et hamrende godt bud på gode gaver!

Jeg elsker at have julekalendere og faktisk giver min mor stadig min bror og jeg og vores partnere advents kalendere. Hvilket jeg knuselsker hende for! – det bliver jeg nok aldrig for gammel til 😉

Du har lige nu muligheden for at give en der fortjener det, eller måske bare dig selv, denne fine advent kalender. Den indeholder vores 4 Breakup sukkerfrie chokoladeplader, så der er en til hver søndag i advent, som man kan hygge sig med. Normalt sælges pladerne enkeltvis eller som et tilbud for 3 stk. Men her får du faktisk alle 4 i én pakke – hvilket har været meget efterspurgt. Oveni får du denne fine æske med. Jeg bruger mine Breakup chokolader til både snacking men især også til bagning.

Du kan lige nu købe den med fri,  indtil torsdag d. 16. kl. 16.00

Advent Breakup kalender – Kan købes hér

Er du ligesom jeg også kæmpe fan af Bodylabs pancake mix bøtter? Så kan du lige nu få 6 forskellige bøtter, en kokosolie spray, som er et must have til pandekager eller vafler, og så  får du også Bodylabs helt nye Proteinella Duo Swirl med i pakken, som efter min mening er den helt perfekte topping til dine vafler! Dén og Proteinella super crunch er mine klare favoritter!

Du kan lige nu købe den med fri,  indtil torsdag d. 16. kl. 16.00

Pancake & waffle mix – Kan købes hér

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *