Anbefalinger

Avivir | Husker du at passe på din krop og tænder?

Normalt er mit immunforsvar faktisk ret stærkt, især taget i betragtningen af mit arbejde, skiftevis inden- og udendørs, og blandt mange børn og unge. Det er ikke alle børn der går specielt meget op i hygiejne, hvilket jeg selv har utrolig meget fokus på. Især i arbejdet med den her størrelse som strækker sig fra 10 – 18 år. De unge, er lidt bedre til at huske at vaske fingre osv. men skal stadig tit mindes om det. De små, er derimod virkelig ikke særlig gode til hverken at vaske hænder, holde sig for munden når man nyser eller hoster – det fylder mere at leve i nuet og have det sjovt, uden afbrydelser, hvorfor de fortsætter deres leg, uden at skænke bakterierne en tanke. Det gælder i nogen grad, også når de sidder og spise frokost sammen. Det her med at holde sig for munden, når man hoster, er ikke altid noget man husker, hvorfor der hurtigt florerer uønskede sygdomme rundt i luften.Mine sygdomsforløb er derfor er meget svingede, og jeg ved ikke om nogen prøver at hjælpe mig med, at forebygge mit system eller generelt bare prøver, at passe lidt på mig 😉 For jeg modtog i hvert fald, en pakke fra Kompas Kommunikation, med disse produkter fra Avivir, som jeg har testet. Pakken indeholdte en tandpasta, en drikke Aleo Vera og en bambus tandbørste. Drikke Aleo Vera´en kan enten drikkes eller bruges som muldskyl – du vælger selv hvordan du vil bruge sidstnævnte. Jeg drikker min.

Tandpastaen; den her grønne fætter, indeholder Q10, Baking Soda og Allantoin, som styrker tandkødet og modvirker rødme og irritation. Desuden er den uden flour og indeholder 60% økologisk Aleo Vera. Udover det, mindsker tandpastaen, tandstens dannelse, intensiverer fugttilførelsen, modvirker irritation og udtørring, den virker mod rødt og irriteret tandkød, og giver hvidere tænder. Aleo Vera er en serie, skabt af naturlige kosttilskud og plejeprodukter, som skåner miljøet (det er biologisk let at nedbryde og emballagen er miljøvenlig), og udgør ingen risiko for det enkelte menneskes sundhed. Udover dens gode indhold,  har den en god smag af mint, og så skummer den ikke særlig meget, som så mange andre tandpastaer.

Drikke Aleo Vera; Indeholder hele 99,7 % økologisk Aleo Vera, styrker din munds slimhinder. Du kan både bruge den som mundskyl, men også som drik. Ved at drikke den, styrker du også dit immunforsvar indefra, og ikke kun dine slimhinder i munden. Du kan især have glæde af den, hvis du har tendenser til irritation efter indtagelse af stærk eller krydret mad, eller hvis du bruger en form for medicin, som din krop reagere på. Den opretholder en sund og frisk hud, og desuden mindsker den træthed og mangel på overskud. Desuden stabiliserer den maven, og forebygger uregelmæssig afføring, og regulerer din naturlige tarmflora, så dine tarmes bakteriebalance bibeholdes. Drikke Aloe Vera hjælper på fordøjelsessystemet og styrker optagelsen af Vitamin C, E og B12. Man drikker 1 spsk. 15 min før indtagelse af et måltid, 2 – 3 gange om dagen, for at styrke det fysiske og psykiske velvære. Jeg drak en spsk. inden morgen- og aftensmad.

Jeg kan i perioder have tendenser til at få blegner på tandkødet, hvis jeg bruger en forkert tandpasta, hvorfor det ellers kun er Zendium, der har fungeret for mig. De skyldes det lave indhold af flour, hvorfor denne tandpasta er super god til os der kan have tendenser til dette. Jeg har ikke haft problemer med det, siden, også selvom min tube er tom, og jeg fortsat har brugt Zendium. Jeg har brugt både tandpasta og Aleo Vera i en måned, med rigtig god effekt, og ironisk nok, efter en uge, går jeg hen og bliver syg.. Jeg skal ikke kunne sige, om det er fordi jeg er løbet tør for mine produkter, eller om det er fordi der florerer en masse sygdom rundt i luften, for tiden. Men mine tænder og tandkød, har i hvert fald haft gavn af Avivir, og jeg tror på, at min krop også kun har haft godt af drikke Aleo Veraen.

Ikke nok med, at et kosttilskud som drikke Aleo Veraen, gør en masse godt for ens krop, er jeg vild med tandpastaens virkning! Jeg har altid lagt meget mærke til folks tænder – det er nok fordi jeg er vokset op med en mor som er uddannet indenfor tandplejesektoren, og som altid har brugt diverse metal redskaber i min brors og min mund, for at sørge for at alt var i tip top stand. Vores tandlæge har altid været meget imponeret, og det kan vi nok kun takke vores mor for. Hun har i hvert fald været med til at give os et positivt syn på hvor vigtig god tandhygiejne er. Desuden synes jeg at velplejede tænder, gør så meget ved et ansigt, og ikke mindst udstrålingen, hos et menneske! Tænderne behøver ikke at sidde snorlige, for at man kan stråle. Næ! Men en sund tandpleje? Det kan gøre så meget, ved det enkelte individs udstråling, og det synes jeg, er helt fantastisk! Man lyser op og man har lyst til at smile til ens omgivelser. Og hvem finder ikke udstråling interessant? Når jeg lige har været til tandlæge, eller har gjort noget godt for min mund – eks. børstet mine tænder, renset dem og dufter godt, så stråler jeg automatisk mere, end hvis jeg lige er stået op, og har morgenånde og ikkeplejede tænder. Jeg kan umuligt være eneste der har det sådan? 🙂

Unset hvad, så synes jeg, at det at gøre disse produkter til en del af hverdags rutinen, er noget alle burde give en chance. Størstedelen af os børster jo alligevel tænder, så hvorfor ikke prøve noget, som gavner både tænder og mund? Desuden kan begge produkter være med til, at styrke både immunforsvar, men også følelsen af velvære. Og det er da helt sikkert pengene værd! Avivir giver dig mere at smile af 😉

Produkterne kan købes i Matas, helsekost butikker og på www.Avivir.dk/shop.
// Produkterne er tilsendt af Kompas Kommunikation til test

Relaterede indlæg

Sushi i Århus? Jeg har aldrig oplevet noget lignen...
Spicy karry suppe med friske grøntsager og nudler,...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.