Feminint badetøj til os med runde og bløde former, som store bryster også kan være i!

Badetøjsdilemma!!!

Det årlige dilemma for os alle! Nogen har det i en måned, mit dilemma varer hele året..

Jeg synes virkelig det er svært at finde badetøj, som jeg for det første, finder mig komfortabel i, og som stadig også er pænt! Og det er altså ikke nemt! Det skal både sidde behageligt og så skal det samtidig være noget, som jeg ikke skal rette hele tiden, eller tænke for meget over, hvordan jeg sidder osv. For jep, det gør jeg! Jeg ved godt jeg har nogle former, og at min krop ikke er tip top, efter alt det den har været igennem, og stadig går igennem. Men det prøver jeg at leve med – selvom det ikke altid er lige let!! 🙂

Jeg har været på jagt efter noget flot badetøj, da jeg snart skal ned til Mallorca og sole min blege krop, nu hvor vejret ikke rigtigt kan kaldes sommervejr! Mine forældre har inviteret os børn og svigerbørn på ferie i en uge, da de havde sølvbryllup, og ønskede at dele denne oplevelse med os, frem for en stor fest – selvom det alligevel endte med også at blive holdt 😀

Det er min første sommerferie i 4 år, og jeg kan ikke vente! 😀 I forhold til badetøjet – Kender i så det der med, at når man er solbrun, så synes man at ens tøj automatisk sidder mere lækkert? – eller det ser i hvert fald sådan ud, synes jeg! 😛 Her er det rimelig væsentligt for mig, at finde noget lækkert badetøj, så jeg forhåbentlig også kan se godt ud, de første par dage, hvor min stænger ikke har fået noget sol, nu hvor jeg skal rende rundt i helt bare ben og uden lange ærmer 😉 Så nu har jeg endelig fundet noget forskelligt badetøj, som opfylder alle mine krav! Jeg er gået op i, at finde nogle outfits, med fine detaljer og flotte snit 🙂

Outfit 1.

Denne badedragt faldt jeg for, med det samme jeg gik forbi den! Jeg synes simpelthen at den er så flot! Jeg er vild med farven og så synes jeg det ser super fedt ud med snorene der er krydset over brystet. Den sidder rigtig fint – den går halv langt ned i ryggen og er knap så lang ved ballerne, så den laver et flot snit på ballen, og bliver mindre “mormor” agtig 😉 Den er fra H&M og koster kun 249 kr. Den fås desuden også i hvid – dog er jeg lidt nervøs for, hvor gennemsigtig den kan være når den bliver våd 😀

Outfit 2.

change - thabita

Jeg har fundet denne fine Tabitha badedragt fra Chance til 600 kr., Den har en super fin beskæring, både i ryg og bryst. Den bindes bag nakken, med små finde detaljer i enderne. Detaljen med den lille åbning under brystet og den lille lukning er rigtig fin, uden at blive vulgær, selv hvis man har en stor barm. Farverne er super fine, og meget diskrete – Jeg tænker at den især er god i starten på en ferie, hvor man ikke har fået så meget farve endnu ;-). Desuden kan den sagtens holde på større bryster – den skal som sagt bindes bagpå, så jo strammere man binder den, jo tættere sidder barmen til kroppen. Jeg er vild med den!

Outfit 3.

bikini

Jeg har købt denne top til 80 kr., dog uden underdelen, da den er lidt for kort, til at jeg vil føle mig tilpas i den, offentligt. Så jeg købte jeg nogle højtaljede sorte trusser til, som jeg synes er rigtig fint sammen. Desværre var trusserne ikke i matchende farve, men jeg synes faktisk ikke at det gør noget – jeg kan ikke finde trusserne mere på deres hjemmeside, men de kan også købes i H&M. Toppen har et fint bredt stykke under barmen, så man viser lidt mindre af maven, nu hvor jeg aldrig har gået med bikini offentligt, i mit voksne liv, hvilket er faktisk er rigtig rart. Desuden går trusserne op over navlen, hvilket stadig viser lidt hud, så det stadig er en bikini, men uden at flashe maven, som jeg helst ikke viser offentligt endnu. Ydermere er der jo elastik i trusserne, så de strammer lige maven lidt ind, og samtidig går de flot ind i taljen, som jo gerne må fremhæves 😉

Outfit 4.

change - miami vice

Denne fine badedragt, som også er fra Change – Miami Vice til 600 kr, som minder meget om en, som jeg købte sidste år, bare med mindre transparente streger. Den bindes også bag nakken og er virkelig fin og enkelt. Jeg fik dog desværre aldrig brugt denne fine badedragt, fordi det danske vejr aldrig nåede at blive godt nok. Men den skal tages i brug i år, om en uge, på Mallorca! 😉 Åh det er længe siden jeg har glædet mig så meget!! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Email
Facebook
Pinterest
Instagram