Blogger julebagedag i selskab med Finax.dk

For halvanden uge siden, var jeg inviteret til julebagedag med 3 andre skønne bloggere, hos Maria, i selskab med Jeanett, May og Finax. Vi skulle julehygge, og i samarbejde med Instafilm, skulle vi lave en reklamevideo for Finax. Maria havde forberedt vaniljekranse- og jødekage dej til dagen. Udover det, havde hun lavet den lækreste gløgg, som vi kunne sidde og nyde, i mens vi spiste juleboller, inden vi gik i gang med småkageproduktionen. Vi lavede vaniljekranse på Marias mormors gamle kødhakker, som lavede de fineste stjerne strimler af dej. De blev lidt brede, og der var lidt delte meninger om, om de var for store, da de flød lidt sammen og hullerne i midten blev lidt små, under bagningen. Men jég synes ikke det gjorde noget! 😉 Så var der bare mere småkage i én mundfuld, og desuden smagte de fantastisk! Du finder opskriften på både gløgg og vaniljekranse på Marias blog.

En dag som denne, er simpelthen alt for undervurderet! Det er nostalgi der vil noget, og mig, som ikke har børn, og som selv er blevet voksen, bruger alt for lidt tid på, at hygge i julen. Jeg er levet bedre, men det er nok også i takt med det job jeg har, og min mor som julehygger med mine kusiner på 11 og snart 8 år. Derudover er jeg kommet i bedre balance med mig selv, og jeg er ikke længere forskrækket over for sukker, lyse kulhydrater og kalorier, som jeg var for et par år tilbage, hvor jeg var decideret fanatisk. Det har jeg heldigvis vænnet mig fra, og nu kan jeg igen, nyde de højtider, som altid har haft en stor betydning for mig.

Jeg synes også at der er noget andet over det, når man hygger i selskab med andre, frem for at sidde og lave julelækkerier alene, for sig selv. Jeg har i de sidste to uger på arbejdet, bagt diverse julegodter med børnene fra arbejdet, hvor der har været rigeligt at se til, hjælpen frem og tilbage, og tingene er foregået i et helt andet tempo – måske fordi der var knald på julemusikken også 😉 Men hyggen er en del anderledes, end hvis man sidder med sin familie eller nogle veninder og hygger. Det har i hvert fald sat skub i mit julehumør, med alt det her julebagning og julemusik.

Udover de lækre julegodter, fik vi en super lækker goodiebag med hjem, som indeholdte en masse lækkerier fra Finax, samt nogle rigtig fine bage artikler. Jeg skal i hvert fald snart i gang med min nye bageform og bagemåtte. Udover det, er jeg ret hook på de nye hampefrø, som jeg vil prøve at bruge i mine julesnacks.

image (Picture credit: Jeanett)

Husker du også at julehygge, og berige dig selv og dine kære, med de dejligste minder og stunder? Hvis ikke, kan du lige nu, få muligheden for det! Du kan nemlig lige nu, nominere en person, som du ønsker at give lidt ekstra bage glæde over julen. Der en lækker præmie på højkant, som bl.a. indeholder 4 forme og en bagemåtte fra Lékué og lækre produkter fra Finax, til en værdi af 2500 kr. Deltag i konkurrencen lige hér. Du kan både deltage på Facebook og Instagram – der er et link til Instagram konkurrencen under ovenstående link.

// Flere af billederne er taget af Lisbeth (Finax.dk), et af Jeanett, og resten er mine egne.

Hvis du er nysgerrig på vores film, kan du se den her!

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *