Sponsoreret | Inviteret

Kender du Café Fleuri, som ligger i Nørregade i Odense? Det er en økologisk café som serverer alverdens økologiske lækkerier, samlet på en brunch tallerken. Udover det, serverer de også de lækreste økologiske drikke. Jeg fik en lækker cafe latte, en agurkedrik med blid brus og den lækreste havtorn juice. Som jeg virkelig anbefaler dig at prøve, hvis du en dag ønsker selv at begive dig ud i herlighederne, i de hyggeligste omgivelser.

Deres velsmagende øko brunch består af en lille skål yoghurt med topping, en bolle, de lækreste økologiske pølser som har hamrende meget smag, to stykker knækbrød – som jeg har en formodning om, er lavet på rødbede. Nogle forskellige slags pålæg i form af ost, pålægschokolade og en lækker marmelade. Du får en lille snack til den søde tand, sprøde rodfrugtechips og så får du serveret lidt forskelligt frugt og grønt.

Så hvis du skal forkæle dig selv med lidt andet lækkert, end den normale brunch tallerken. Så skal du helt sikkert prøve denne. Halvdelen af oplevelsen er maden, men den anden halvdel er bestemt også det her med, at sidde i det hyggeligste lokale fyldt med planter, rustikke borde og fine udsmykninger. Der er en dejlig stemning af hjemmelig hygge, som jeg synes giver ro i sindet. Hvilket er enormt behageligt at være i. Der er desuden heller ikke den her form for kaos, som man ofte møder, når man spiser frokost, hvor der er 60 andre borde om en, hvor man dårligt kan høre hvad man selv tænker. Hér er der få borde, hvor kvaliteten af besøget altså træder ekstra meget igennem.

De har den fineste baggård med planter, krydderurter og grøntsager i alle kroge og hjørner. Desuden er der de hyggeligste siddepladser i den lille have, midt i Odense. Desværre var det småvådt og blæsende da vi var inde og besøge Café Fleuri, og vi kunne desværre ikke sidde udenfor. Så det må blive en anden god gang.

Café Fleuri er faktisk to i én – da de både har en café, men også en butik, hvor man kan købe økologiske lækkerier i form af drikke, grød, snacks og alt muligt andet lækkert, samlet på ét sted. Så hvis du går op i at kvaliteten skal være i top, så er der helt sikkert noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.