Spise guide – Café Skt. Anne – en økologisk café i hjertet af Odense

Café Skt. Anne Odense Mia Lindholm Blog Blogger Spisesteder Restaurant Café au lait Iskaffe Økologi Økologisk

Odense vokser! Der er kommet flere cafeer og restauranter til Odense, de seneste par år. Hér er endnu et nyt sted, hvor du kan nyde din morgenmad, frokost, aftensmad og mere til!

En nyåbnet café i midten af Odense, med fokus på økologi. Alt er lavet på økologiske råvarer, hvilket jeg er ret stor fan af. Jeg er især vild med deres boller og café au lait med sirup, som begge ses på billedet ovenover.

Café Skt. Anne Odense Mia Lindholm Blog Blogger Spisesteder Restaurant Café au lait Iskaffe Økologi ØkologiskCafé Skt. Anne Odense Mia Lindholm Blog Blogger Spisesteder Restaurant Café au lait Iskaffe Økologi ØkologiskCafé Skt. Anne Odense Mia Lindholm Blog Blogger Spisesteder Restaurant Café au lait Iskaffe Økologi Økologisk

Jeg var inde og besøge Hadi, som er indehaver af Café Skt. Anne, for knap halvanden uge siden, hvor vi fik os en god snak over en tår kaffe og deres lækre øko boller. Vi kender hinanden tilbage fra folkeskolen, så jeg var lige inde og ønske ham tillykke med hans nye forretning. Han inviterede mig ind på cafeen og bød på lidt lækkert at spise og drikke, selvom cafeen var lukket. Så jeg valgte at tage mit kamera med, da jeg tænkte at det var en god mulighed for at få nogle gode billeder, nu man kunne tage dem uforstyrret. Det er nemlig lukket om mandagen, her i opstartsperioden. Jeg tror også at det var meget heldigt, at jeg kom forbi på en mandag. Jeg skal bruge god plads og godt lys, samt baggrund til mine billeder, hvilke jeg bruger meget lang tid på, for at få det hele til at spille. Så der blev rokeret en del rundt i cafeen 😉

Café Skt. Anne åbnede cafeen i slutningen af maj hvor de holdte reception og viste deres fine café frem til Odenseanerne – Et nyt og friskt pust i Odense, med et gennemført koncept. Som i kan fornemme på billederne, er det et super hyggeligt og lunt sted. Jeg ville rigtig gerne have set deres udendørs arrangement, men da de havde lukket og vejret ikke lige har været til det, de sidste gange jeg har været forbi byen, må det blive en anden god gang. Men jeg kan kun forestille mig, at det er mindst ligeså hyggeligt! Jeg er stor fan af, at kunne sidde udenfor når jeg går på café, så det håber jeg, at der er mulighed for næste gang jeg kommer.

Café Skt. Anne Odense Mia Lindholm Blog Blogger Spisesteder Restaurant Café au lait Iskaffe Økologi Økologisk

Udover bollen, som jeg fik til at starte med, fik jeg også smagt på deres iskaffe og grønne spinat smoothie. Jeg kaldte den greenie, som vi bloggere jo gør, hvilket han ikke havde hørt før, så det overvejer han nu om den skal hedde. Til sidst fik jeg smagt deres friske og syrlige smoothiebowl med frugt og müsli på toppen. Den koster 79,- og kan nydes fra 08.00-16.00. Den kan fås med 3 forskellige smage. Triple berry og banan – ananas, spinat, banan og gulerod, mango og banan. De samme smagsvarianter kan du få i din smoothie, til 58,-.

Du kan også få en brunchtallerken til 149,- (den serveres fra kl. 10.00-15.-00), frokost, aftensmad og så kan du fra tirsdag – fredag (mellem kl. 08-11) for 49,- få en bolle med ost, en kop kaffe og et glas juice – deres øko appelsinjuice er virkelig god! – og jeg er normalt ikke til appelsin. Udover det, kan du få alverdens kolde og varme drikke, samt drinks og cocktails.

Café Skt. Anne Odense Mia Lindholm Blog Blogger Spisesteder Restaurant Café au lait Iskaffe Økologi Økologisk

Næste gang jeg besøger Café Skt. Anne, skal jeg måske have mig en frokost? Og så skal jeg selvfølgelig også prøve deres ginger juice og cocktails!

 Du kan besøge dem på; Mageløs 7, 5000 Odense C

Tirsdag og onsdag fra 08.00-22.00
Torsdag fra kl. 08.00-23.00
Fredag fra kl. 08.00-02.00
Lørdag fra kl. 10.00-02.00
Søndag fra kl. 10.00-17.00

Du kan se mere på deres Instagram @cafesktanne eller på deres hjemmeside www.cafesktanne.dk

Billederne er mine og må ikke bruges uden min tilladelse! Desuden SKAL mine medier krediteres ved brug!

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg