Det her er nok de bedste protein kugler jeg har lavet, EVER!! De er lavet af ren kærlighed – det er jeg slet ikke i tvivl om, at der er flere der er enig med mig i, når i ser ingredienserne! 😉 åh! De sidste blev spist i går aftes, og jeg lavede altså omkring 30 kugler!

Jeg havde brug for at komme i køkkenet og lave mine egne snacks, med mine egne ingredienser, som jeg for nylig modtog fra Bodylab. Dem der følger med på Snapchat, så at jeg lavede disse lækre kugler mandag aften, så det siger vidst lidt om hvor gode de er! 😛

De er fyldt med protein, økologi, sunde fedtstoffer og de er bare gode! Selvom de indeholder en masse ingredienser, som er gode for kroppen, er de selvfølgelig kun sunde i små mængder. Men jeg må sige, at de er ret vanedannende!

Du skal bruge;

100 gr. peanuts
1 banan
2 dl Bodylab øko kokosmel
3 store spsk. Bodylab chocolate øko crunch peanutbutter
1 spsk. Bodylab Zero pure gold
2 spsk. Bodylab Salted Caramel zero topping
1 stor spsk. Bodylab koldpresset kokosolie
1 scoop af Bodylabs Chocolate peanut butter proteinpulver
150 gr. mørk chokolade

Fremgangsmåde;

Kom kokosolien i en skål og giv den 1 min. i mikroovnen, til det smelter. Mas i mens, din banan med en gaffel og kom kokosmel, pure gold, proteinpulver, hakkede peanuts (Gem en håndfuld til topping) og salted caramel i en skål og rør godt rundt. Når kokosolien er smeltet kommer du din peanutbutter ned i, så det smelter sammen, og til sidst kommes det ned i blandingen. Stil din chokolade over et vandbad eller i mikoovnen, til det smelter. Husk at gemme lidt chokolade, hvis man ønsker det på toppen af kuglerne. Form kuglerne og vend dem i den mørke chokolade, stil dem på et skærebræt med bagepapir, put topping på og stil dem så på køl.

Voila! Kærlighed til ganen!

 

12380581_10208779466393349_1473062755_n12674564_10208779466873361_157802051_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.