Cookies and cream overnight oats

Har du svært ved at finde på noget morgenmad, eller har du bare travlt om morgenen, og får det samme morgenmad, hver morgen? Mangler du inspiration – så kig her!

Denne portion skal laves dagen før, da blandingen skal stå og trække i køleskabet, natten over. Desuden kan man også forberede toppingen, og så kan den også tages med på farten. Det er lækkert og mættende, og indeholder samtidig godt med både kulhydrater og proteiner.

Flere af jer har efterlyst opskriften på mine overnight oats med smag af cookies and cream, så den får i selvfølgelig her!

Du skal bruge;

1 scoop cookies and cream protein pulver – Fra Bodylab
1 dl havregryn
1/2 dl chiafrø
1 dl yoghurt enten natural eller vanilje
1 dl Friske bær
1/2 cookies and cream proteinbar

Fremgangsmåde;

Miks chiafrø, havregryn, protein pulver og yoghurt sammen – rør godt rundt til alle ingredienserne har fordelt sig. Stil herefter glasset på køl natten over og voila, dagen efter er der nem og lækker morgenmad, som kun lige skal toppes med lidt frisk frugt og selvfølgelig en protein bar, til at sætte prikken over i’et 😉

2 Replies to “Cookies and cream overnight oats”

 1. Har lige fundet din blog, og jeg er allerede fan! Men ved du hvor mange kcal dine opskrifter indeholder? Når man nu gerne vil tabe sig, så det jo meget rart at vide hvad man indtager ☺️

  1. Kære Dorte!

   Det er jeg da virkelig glad for at høre! Tusind tak 😀
   Jeg går desværre ikke så meget op i hvor mange kalorier mine opskrifter indeholder, da jeg i en længere periode var ekstremt styret af det, hvor det gik hen og blev et kæmpe problem for mig. Da jeg langt om længe da kom ud af det mareridt, har jeg efterfølgende tilladt mig at spise alt med måde 🙂
   Men hvis du taster ingredienserne ind fra mine opskrifter i en kalorietæller app, så kan du snildt finde ud af de forskellige enheder, og hvor meget du må spise i forhold til dine indtag. Her kan du så også tilpasse mine opskrifter, hvis de enten mangler nogle kalorier eller overskrider de kalorier, som du må spise 🙂

   Venlig hilsen Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.