Bagværk, kager og desserter, Kager og desserter, Morgenmad, OPSKRIFTER, Proteinopskrifter

Cookies & cream mug cake

Se du de mug cakes jeg lavede den anden dag? Mug cakes er noget af det nemmeste at lave og det smager fantastisk! De har taget 3 minutter og lave, og størstedelen af ingredienserne er protein! Dvs. at du sagtens kan tillade dig at spise det som snack, dessert eller til morgenmad, ligesom jeg gjorde igen i dag 😉 det eneste du skal tænke over, er det du servere til din mug cake.Du skal bruge;

1 moden banan
1 lille tsk. bagepulver
1/2 scoop Cookies and cream pulver
1 lille knivspids salt
10 dråber Zero drops med karamel
1 æg
1 spsk. mælk
Super crunch proteinella
1 Minimum Cookies & cream deluxe bar

Fremgangsmåde;

Mos bananen med en ske i en skål og tilføj bagepulver, æg og proteinpulver. Skær 1/4 del af protein baren i små stykker og put det i blandingen. Rør godt rundt og kom karameldrops, salt og mælk i skålen. Når det er blevet en god flydende masse hælder du det ned i to kopper, som kan tåle varme. Derefter putter du dem i mikroovnen i 2 min og voila! Så er der proteinrig kage til morgenmad! 😉

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.