Cover x Pieces event i Århus

Torsdag d. 26. maj var jeg til event i Århus, med lanceringen af Covers nye magasin med fokus på Århus og Pieces nye magasin “Pretty Little Paper”, med disse skønne damer (Fra venstre; Jeanette, mig, Amalie og Emma).

Vi blev hentet op i Odense af Cover teamet, som kom i en bus fra København – de medbragte god stemning, musik og kolde øl til busturen.

Da vi ankom til Århus, var der goodiebags fra Pieces, kolde Heinekin, farverige balloner, vand, champagne og candyfloss! Jeg har ikke fået candyfloss siden jeg var i Cirkus, da jeg var lille, så det skulle jeg selfølgelig ha’! Udover disse herligheder, var der også disket op med en Dj, og senere blev der lagt op til en svingom med gang i hofterne, en drik i hånden og alle var i hopla!

Vi nåede desværre ikke at få fingrene i en goodiebag, da vi ville tage en en med på vejen, når arrangementet var slut, men så var de desværre væk. Jeg er stadig meget nysgerrig på, hvad der mon gemte sig i poserne 😀 Kender i det? Overraskelser – små som store, alt fungerer, bare det er en overraskelse 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mingleri med nye mennesker og andre bloggere

Vi stod den første halvanden time alene og hyggede os med billeder, candyfloss og champagne, indtil vi blev introduceret for en af pigerne fra Cover, i Århus afdelingen, som fortalte lidt om hvem der var hvem – vi kendte jo ingen, andre end os selv, så det var en god måde at få lidt indsigter viden på den måde. Min blogger kollega Jeanette Hardis, fik øje på Mia Gardum, blogger, som hun forinden havde fulgt i nogle måneders tid, og hun blev enig med sig selv om, at nu ville hun altså sige Hej! På den måde kom vi i snak med hénde og hendes gode blogger veninde Nana, som begge er super søde piger! Vi fik nogle gode snakke, fik udvekslet Instagram profiler og blogs, og vi fik taget en stak billeder. Heldigvis var vi i selskab med nogen, som selv har kendskab til det der med, at tage en masse billeder, så man er sikker på at få hvert fald ét godt billede med hjem 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor er det egentlig så pinligt at snakke med folk, som man ikke kender?

Jeg tror at de fleste er bange for, ikke at have noget at snakke om? Men hvorfor egentlig det? Det er jo mange ting at snakke om – især til et event som dette, når man møder folk, som er inden for ens eget felt – her bloggerverdenen. Vi har jo alle noget til fælles – forkærlighed for at skrive, tage billeder, få ny viden og nye bekendtskaber mm..

Derudover er det også forskelligt hvordan andre tackler, at der kommer en vildt fremmed hen og siger hej – det kan være meget grænseoverskridende, hvis ikke selv man har lagt op til en samtale – men sådan er det jo som oftest for os alle. Men hvis ingen gør det, lærer vi jo heller ikke noget nyt, eller andre at kende. Og det er efter min mening, bestemt ikke en skam, at spørge indtil andre mennesker og vise interesse for dem. Jeg tror bare generelt at vi skal være mere åbne og imødekommende over for nye ting og nye bekendtskaber – det gør det hele en del lettere, selvom man lige skal ud over sin comfortzone. For mig var det virkelig også en udfordring! Men det er blevet meget bedre med tiden, fordi jeg stiller mig selv spørgsmålet “hvad kan det skade?” Der er jo ingen der bliver sure  på en, når man viser interesse – det kan dog blive akavet, men det handler også om at den anden part skal gribe dén, og tage snakken op. Det bliver man som oftest glad for at man har gjort – især, hvis den anden er lige så imødekommende som man selv er. Dét er en ting, efter min mening,  som vi danskere skal øve os på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da Jeanette og jeg var på vej over efter nye bajsere, fik jeg øje på denne lille fine bil, og jeg blev enig med mig selv om at spørge ind til pigen ved Pieces bilen, omkring dén – vi havde set den køre nogle ture gennem dagen, og vi ville selvfølgelig også høre om det var muligt, at vi selv kunne få en tur. Desværre var sidste tur allerede overstået, så dét blev det desværre ikke til – men jeg Mødte Lærke, som var en af pigerne fra Pieces teamet. Hun var virkelig sød og imødekommende, og så fortalte hun at hun faktisk, godt vidste hvem jeg var og at hun til tider følger med på bloggen! Super fedt, at hun turde at sige det!

Hvis en af jer søde læsere en dag ser mig, skal I altså ikke tøve med at sige Hej eller stille spørgsmål! Ikke fordi jeg skal sætte mig selv op på en pedistal, slet ikke! Men fordi jeg flere gange har oplevet at folk har fulgt efter mig, og først efter lang tid, har trude at sige Hej eller spørge ind til mig, og sådan skal det jo heller ikke være! Selvom det dog er lidt sjovt, når folk går til bekendelse! 😀 Det er simpelthen drt sjoveste! Meeeeen.. Det andet er da en tand sjovere, frem for at man nærmest skal være bange for at gå alene, fordi man føler at man bliver “forfulgt” 😀

Jeg er meget åben og imødekommende, så i må endelig ikke tvivle på om I skal sige hej, hvis I føler for det!

Der er for nylig en fyr der kom hen til mig – efter at have kigget på mig i 3 kvarters tid inde i byen – og han fortalte faltisk at han havde tabt sig 15 kilo og stoppet med at ryge, fordi han havde fulgt flere af mine opskrifter og mine råd til, hvordan jeg tackler og anbefaler at man griber en livsstilsændring an! Vi havde os en rigtig god snak, han fik svar på en masse spørgsmål og vi gav hinanden en masse gensidig ros.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.