En god gang fyldig og cremet efterårs suppe går man aldrig galt i byen med. Efter min mening skal en suppe være “tyk”, fyldig og kraftig i smagen, så er den bedst! Jeg elsker at spise suppe når det er koldt udenfor! Det er simpelthen så lækkert og hyggeligt at spise en god og fyldig suppe, med stearinlysene og brændeovnen tændt, og så er farven på denne græskarsuppe simpelthen fantastisk flot!
Måske du også vil kunne lide; Cremet kartoffel-porre suppe eller spicy tomatsuppe
Ingredienser | Græskarsuppe til 4 personer
1 økologisk hokkaido græskar
Vand så det dækker græskaret i gryden
1 pakke Philadelphia flødeost
1 pakke bacon i tern
1 spsk. smør
Lidt salt
2 fed hvidløg
1 løg
3 kyllinge buillonterninger
1 cremefraiche 18%
Frisk basilikum
1 sød chili (uden kerner)
Fremgangsmåde;
- Skyl og skær hele græskaret i små tern, dæk det til med vand, tilføj buillonterninger og bring det i kog
- Svits løg, chili og hvidløg sammen i en gryde. Kog græskaret til det bliver udkogt, og tilføj derefter lidt salt, krydderier, og blandingen med svitsede løg, chili og hvidløg i suppen
- Blend suppen fin med en stavblender og sæt den over blusset igen. Hæld derefter din Philadelphia i suppen og rør godt rundt. Derefter tilsætter du en klat smør til din suppe
- Smag din græskarsuppe til med salt og peber. Server din suppe med sprøde bacontern, cremefraiche og frisk basilikum.