Aftensmad, OPSKRIFTER

Hokkaidosuppe – opskrift på cremet græskarsuppe

En god gang fyldig og cremet efterårs suppe går man aldrig galt i byen med 😏 Efter min mening skal en suppe være “tyk”, fyldig og kraftig i smagen, så er den bedst! 😍 Jeg elsker at spise suppe når det er koldt udenfor! Det er simpelthen så lækkert og hyggeligt ☺️ og så er farven på denne suppe bare et plus! ☝🏼️🎃 👏🏻

Du skal bruge;

1 økologisk hokkaido græskar
Vand så det dækker græskaret i gryden
1 pakke Philadelphia flødeost
1 pakke bacon i tern
1 spsk smør
Salt
2 fed hvidløg
1 løg
3 kyllinge buillonterninger
1 cremefraiche
Frisk basilikum
1 sød chili (uden kerner)

Fremgangsmåde;

  1. Skær hele græskaret i små tern og dæk det til med vand
  2. Svits løg, chili og hvidløg i en gryde. Kog græskaret til det bliver udkogt, og put derefter lidt salt, krydderier, lidt chili, løg og hvidløg i suppen
  3. Blend suppen sammen med en stavblender og sæt den over blusset igen. Hæld derefter din Philadelphia i suppen og rør godt rundt inden du tilsætter smør
  4. Smag igen til med salt og peber. Svits din bacon og top suppen med cremefraiche, bacon og frisk basilikum. 😋👌🏼🎃

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.