December skal smage af december! Jeg spiser ikke ligeså mange brunkager, pebernødder, konfekt mm. Som jeg gjorde da jeg var mindre. Hvilket nok også var derfor jeg endte med at blive den størrelse. Jeg laver i stedet sundere alternativer, til de ting som jeg virkelig godt kan lide.

Det er ikke så tit man får brunkager til morgenmad, men det fik jeg altså i dag. Eller måske ikke brunkager, men en kage med smag af brunkager, som faktisk er endnu bedre! Kage og smag af brunkage, og så endda til morgenmad! Jeg er fan 😉

Du skal bruge;

1 banan (ikke for moden)
1/2 scoop vanilje proteinpulver (Køb det her)
2 tsk. brunkagekrydderi
1 æg
1 tsk. bagepulver
1 spsk. kokos
1 spsk. havregryn
1 spsk. Zero drops (Køb det her)
Lidt salt
2 små ildfaste skåle

Fremgagsmåde;

Mos bananen med en gaffel og kom resterende ingredienser i. Rør rundt og kom blandingen i to ildfaste skåle. Stil dem i mikroovnen i 4 min og voila, så er der sund brunkage! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.