Fotowalk event igennem Odenses farverige gader

Var du inde og se Blomsterfestivallen i Odense, i sidste uge, som forløb sig fra torsdag til søndag? Hvis ikke, er du virkelig gået glip af noget! Odense var dekoreret fra top til tå, med de smukkeste blomster, fra store pladser som Flakhaven og Brandts, til de små hyggelige stræder. Det er så fedt at Odense er blevet så aktiv, og at der bliver gået mere og mere op i forskellige attraktioner og seværdigheder, som gør at folk finder Odense mere og mere interessant. Jeg er vild med det!

 14123547_10210190194580672_1814384018_o

Udover at Odense var smuk, og der var massere af glade mennesker, så havde jeg faktisk selv en del i denne blomsterfestival. Jeg afholdte i lørdags et event, i samarbejde med Olympus Danmark, som jeg er ambassadør for – hvilket jeg har været i et år nu. Jeg har i det år jeg har været ambassadør, været med på forskellige events og begivenheder rundt i landet, hvor vi har lavet alt fra reklamer, kampagner, festivaller, brunch osv. Denne gang var der i Odense, en fotowalk på programmet, og den skulle jeg stå for.

Jep, mig ene og alene, skulle stå for et event på små tre timers tid, hvorefter Olympus diskede op med lækkerier, når vi nåede til fotowalkens ende. Først var det lidt nervepirrende at stå med tanken om, at skulle lave sådan et event, fordi jeg vidste, at jeg var den, som skulle føre ordet, det var jo mit event, så det var jo mig der skulle snakke om den del, forklare og gøre ved, foran de her 50 mennesker. Udover den nervepirrende del, var det en udfordring som virkelig var fed at tage op, da jeg, som så mange andre, ønsker at Odense skal ses noget mere, og efter min mening, kan der næsten kun ske for lidt! Jeg elsker at være med til events, og normalt er jeg der som deltager, hvilket jeg virkelig også nyder! Jeg er vild med at bakke op om andres gode ideer, hvorfor jeg hellere end gerne både deltager eller hjælper, hvis du derude skulle have nogle ideer, som du ønsker at udleve 🙂 Det var så fedt at folk kom fra flere steder rundt i Danmark! Nogle kom fra Vejle, andre kom fra Sønderjylland og nogle helt tredje har været med på Olympus event næsten hele Danmark rundt!

Denne gang skulle jeg delage i eventet, som arrangør – et event for 50 deltagere, et af de største events jeg har været med til, og denne gang skulle jeg ikke bare komme og følge med strømmen, nej jeg skulle selv sørge for at få styr på det hele. Hele meningen med denne fotowalk var, at mine, Click og Olympus følgere, skulle have mulighed for at få mere viden om vores Olympus kameraer, hvorefter de selv skulle prøve deres viden af med kameraerne, igennem Odenses gader. Her gik vores kamera eksperter sammen med os på walken, så var der mulighed for hele tiden, at få hjælp til effekter, indstillinger, råd til vinkler og hvad der ellers måtte være brug for. Her var det jo en perfekt location, når Odense var dekoreret med de smukkeste farver. Jeg skulle have mine talegaver i orden, min nervørsitet skulle pakkes væk, og guess what.. Hvis jeg selv skal sige det, så klarede jeg det sgu pisse godt! Jeg har på ingen måde, nogensinde været den store taler, og hvis jeg kan komme udenom det, stiller jeg mig helst ikke op foran en stor forsamling og taler. Hvilket mange faktisk ikke forstår, da jeg normalt aldrig har haft nogle problemer med at snakke med folk. Det har altid være en kæmpe frygt i mig, det bringer faktisk angst frem i mig. Men denne gang.. Der var det anderledes. Jeg var ikke nervøs som jeg plejer, jeg fik sagt hvad jeg skulle, jeg havde ikke hjertebanken, jeg var ikke ved at besvime, og det gik faktisk virkelig godt! Det gik udover alle forventninger, og det er bestemt ikke sidse gang, at jeg springer ud i sådan et event.

Jeg havde lovet mine deltagere goodiebags, som jeg skulle sørge for at bestille, få hjem, få pakket og få transporteret ind til festivallen. Og det lyder jo meget smertefrit.. Men det var det på ingen måde! Der var flere ting der gik galt, både under bestilling, pakning og levering. Jeg endte med at køre hele Odense rundt fredag aften, med 2 forskellige personer i røret på min telefon, jeg fik sat flere mennesker på sagen, i at tjekke op på min pakke, både venner, kollegaer og endda en af fragtmændene, som jeg fik fat på ude på GLS station. Det var et rent kaos! Gæt hvor pakken så endte med at være – i den pakkeshop, hvor jeg normalt henter mine pakker….. Spørg lige om jeg var træt af det! Der var gået noget galt under trackingen, hvorfor des eksakte adresse ikke stod nogen steder. Spørg lige om jeg ikke også nåede at få stress, da jeg kunne læse mig frem til at min pakke skulle stå på GLS fragtstation, og næste gang de havde åbent var mandag morgen….. Jesus! Heldigvis fik jeg fat i hende der havde hjulpet mig med min ordre, selv fredag aften, så jeg fik lige sat en dæmper på mine frustrationer, og jeg kunne fint hente min pakke dagen efter. Jeg fik fat i mine kæmpe pakker, jeg fik hjælp til at lave mine 52 goodiebags og jeg fik hjælp til at få dem fragtet ind til byen. Tusind tak til Bodylab, som var så søde at sponsorere de her lækre goodiebags!

Udover goodiebagsne, skulle jeg lave en rute igennem byen, her skule de flotteste og hyggeligste steder selvfølgelig udvælges, hvilket jo også skulle klemmes ind mellem mine jobs og tilpasses med tidspunkter, hvor der var liv, så jeg vidste hvornår der var aktivitet de givne steder. Desuden skulle vi jo holde en tidsplan, hvilket gik over alt forventning! Vi nåede tilbage til fotovognen 1 min over det aftalte tidspunkt, og så var der sparkling og lækre tapas i lange baner!

14074303_10210190194180662_502057513_o   14123989_10210190195020683_1747176628_o 14124228_10210190195060684_1682802959_o

Aftenens surprise

Udover ovenstående blev jeg enig med mig selv om, at jeg gerne ville lave noget ekstra til det her event, så det her event kunne blive endnu federe. Noget som kun jeg vidste til, da både mine deltagere, Click og Olympus jo selvfølgelig havde kendskab til aftenens program. Jeg kontaktede derfor Bryggeriet Flakhaven, snakkede med kokken Jesper og Anders Coisbo, som er bagmanden af rigtig mange af bryggeriets øl. Jeg lagde min ide ud for dem, og de greb den med det samme! Min ide gik ud på, at vi (par og 50 deltagere) skulle have mulighed for at se deres nye koncept, med deres fantastiske nye øl kælder med 25 nye øl haner – Her ville deres nye koncept kunne blive spredt ud, og vist i form af super lækre billeder og efterfølgende mund til mund oplevelser, hvilket for mig, altid giver så meget mere, når man hører og ser folks personlige oplevelser. Det var så fed en oplevelse! Jeg synes at det er fedt, at vi kan samarbejde på kryds og tværs, og se mening med hinandens hjælp og ideer! Det kommer man altså langt med i længde, når man ser muligheder i de ideer som man bliver mødt med. Vi blev taget så godt i mod, med udskænkninger, lækre snacks, rundvisning og historie, af deres nye ejere Hanne og Michael, som dagen igennem var ekstremt gæstfrie. Vi har fået en masse fede billeder og er blevet en oplevelse rigere.

Herunder kan du se en række af de billeder, som jeg fik taget på Bryggeriet

Du kan desuden se flere billeder fra dagens event på Instagram med #bryggerietflakhaven, på deres egen Instagram “@Flakhaven” og desuden kan du finde meget mere info på deres Facebook – “Bryggeriet Flakhaven“, hvor du bl.a. kan finde events og begivenheder der kommer, i den nærmeste fremtid.

14074320_10210190196060709_1440780878_o

Jep! Der er vidst ikke nogen tvivl om, at sådan et event giver sved på panden og måske også tvinger liiiiidt tårer frem. Men jeg ville på ingen måde være det foruden! Jeg har fået en masse fede tilbagemeldinger og folk har generelt være meget  positive, både omkring evntets forløb, men også den viden de er gået derfra med. Alt i alt, var det en fantastisk dag, med søde og super dygtige mennesker. Jeg glæder mig til, forhåbentlig, at se mere til jeres fantastiske billeder fra dagen, med tiden.

Tak for denne gang, og tak til alle der deltog og gjorde det muligt for mig, at få denne dag, med i min bagage!

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *