Frisk mango smoothie

I morges lavede jeg denne lækre, friske mango smoothie med et strejf af sødme og syrlighed. Selvom sommeren er forsvundet lidt igen, bringer den altså lidt sommerlighed frem hos mig, og hvem har ikke brug for det i slut maj måned?? 😉

Udover at den kan bruges til morgenmaden eller bare som en forfriskning, så kan den også bruges som velkomstdrinks eller cocktails når du får gæster, med et squeeze alkohol i, hvis man har lyst til det.

Du skal bruge;

2 dl frosne frossen mango
2 dl vand
1/2 banan
1 dl hjemmelavet rabarbersaft (se opskrift her)
10 mynteblade
1 scoop BCAA med mango (Køb her)
Saften fra 1/2 lime
En håndfuld isterninger

Blend alle ingredienser sammen og pynt med friske mynteblade, isterninger og en skive lime.

Se også denne lækre smoothie med jordbær og mine andre bud på skønne sommerforfriskinger

image

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg