Fyldte, bagte squash med ekstra proteiner

Husker du at få nok proteiner og grøntsager? Jeg må indrømme at jeg godt kan være slem til ikke at få proteiner nok, så jeg er begyndt at proppe proteiner i flere af mine måltider, uden at tilføje mere kød. Jeg er begyndt at spise en del mere hytteost og kidney bønner, som giver ekstra protein, uden at man behøver at proppe sig med kæmpe mængder af kød. Jeg elsker kød, det gør jeg virkelig, men jeg spiser for tiden, ikke så meget rugbrød, hvor jeg normalt eller kommer godt med kød ovenpå. I stedet spiser jeg pasta salat og her propper jeg nævnte proteinkilder i. Derudover prøver jeg at tilføje mere protein og mindsk kulhydraterne, når vi snakker aftenmad, med mindre jeg skal ind og træne bagefter.

Her har jeg lavet bagte, fyldte squash, som er grøntsager på grøntsager med lidt protein, og ost. Kroppen har jo brug for både protein, kulhydrat og fedt, i moderater mængder, så her er der kommet noget lækker cheddar på mine squash, for at give ekstra lækker smag! Jeg kan godt lide at mine grøntsager stadig har lidt bid, og det har de hér. Det er så lækkert! 😀

Du skal bruge;

1 stor squash / 2 små
100 gr. cherry tomater
2 spsk. hytteost
2 forårsløg
1 æg
100 gr. revet cheddar ost
Grill krydderier fra Nordisk tang
Salt og peber

Fremgangsmåde;

Tænd ovnen på 200 grader, vask dine squash og del dem i to på langs. Pil indmaden ud med en ske og lig dem på en bradepande ovenpå et stykke bagepapir. Vask og skær cherry tomaterne og forårsløg over i små stykker og bland dem sammen med æg, krydderier, salt og peber. Hæld dit fyld i squashene og kom cheddarost ovenpå. Stil dem i ovnen i 15 – 2 minutters tid. Afhængig af, om du bedst kan lide at osten er smeltet, eller har fået farve.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.