Glutenfrie grøntsagspølsehorn med kyllingepølser

 Jeg har lavet disse lækre broccoli/squash pølsehorn med en masse kerner, frø og kyllingepølser i. De er dejligt mættende, smager virkelig godt og bedst af alt, meget sundere end almindelige pølsehorn.  Jeg har bagt disse horn til madpakken. Men det er efter min mening altid rart at have liggende, så man kan tage noget nem mad med på farten, eller tage det op fra fryseren, hvis man vil have en nem frokost eller aftensmad. De er desuden rigtig gode at lave med børn, da det er en anderledes og spændende måde at lave pølsehorn på. Min erfaring er også at børn finder det mere interessant, at spise sundt, hvis de selv har været i med i processen.

12 styks – Du skal bruge;

100 gr fem-korns blanding
30 gr sesamfrø
30 gr hørfrø
30 gr solsikkekerner
20 gr mandelmel
20 gr kokosmel
10 gr HUSK (grøn)
6 æg
250 gr pulp fra den juicede broccoli og squash, (En hel squash og et halvt broccoli hoved)
1 tsk salt
1 spsk. olie
12 kyllingepølser

Fremgangsmåde;

Lig 5-korns blandingen i blød i en skål i 30 min. Vask broccoli og squash, skær dem ud i grove stykker og juice dem. Blend derefter alle ingredienserne sammen med pulpen (broccoli og squash, efter det er juicet), undtagen HUSK. Når alle ingredienserne er blevet til en flydende masse, hælder du det i en skål, og rører derefter HUSK i massen, så den bliver tyk. Lig først en lille klat dej på en bageplade (størrelsen af dine pølsehorn), lig derefter pølen ovenpå dejen, og kom så til sidst, dej ovenpå pølsen, så den bliver dækket til. Pensl pølsehornene med et pisket æg og sæt dem i ovnen på 175 grader i 20 – 23 min . Jeg spiser mine pølsehorn med sukkerfri ketchup fra Bodylab.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *