Godt nytår, kære læsere!

Godt nytår alle sammen!  Jeg håber at 2016 har været et lykkebringende år for jer, og at 2017 bliver endnu bedre!

Jeg kan konkludere ud fra mine 9 mest likede billeder, at i er vilde med mit vægttab, at få inspiration til sunde måltider, og at se mig spise usunde sager, være et normalt menneske der også synder og nyder det(!). Hvilket faktisk også er min favorit kombi, og målet med mit liv. Jeg har lært så meget af mit vægttab, og ikke mindst er jeg blevet klogere på, at leve i nuet, frem for at sigte efter at leve et liv, jeg håber at opnå på et tidspunkt. Det skal nok komme med tiden, og jeg har ikke travlt. Men jeg har travlt med at nyde mit liv, og nyde de valg jeg tager, og muligheder jeg får stillet til rådighed. Jeg vil ikke se tilbage på en tid, hvor dagene var lange, timerne var trælse og konstante indre konflikter med mig selv, fordi jeg enten ikke nåede hvad jeg ville en given dag, eller målet jeg havde sat mig for, ikke blev til det jeg ønskede, fordi andre ting spillede ind. Nej, jeg vil i stedet leve i nuet, og tage tingene som de kommer – helt afslappet. Eller det vil jeg i hvert fald prøve på. Jeg er i 2016´s sidste halvår blevet hurtigt fyldt op, og jeg har derfor måtte ligge diverse ting på hylden, fordi jeg simpelthen ikke har kunne magte det. Men nu, i 2017, der vil jeg tage tingene som de kommer, og når de kommer, så de ikke ophober sig i mit hoved, for det kommer der ikke noget godt ud af.

Dette gør sig også gældende for mit humør. Jeg er generelt en rigtig glad, smilende og udadvendt pige – det kender de fleste mig for. Men 2016 har været sådan et mærkeligt år, med så mange ting, der har påvirket mit humør, og ikke mindst min person.. En dum strøm, at komme ind i, btw. For når man først er inde i et træls humør, og når ens omgivelser har tendenser til, at gøre det værre, eller i hvert fald ikke bedre – så går det galt. Ej det er måske også forkert at sige, for der er flere der har været der for mig, og været støttende. Der har bare været så mange trælse ting, som desværre har vægtet mere, end de positive. Det har både været depressions tegn, sygdom i familien, venner og veninder, der har været svære at skulle være der 100% for, når man ikke en gang, har kunne være der for sig selv, og her er jeg blevet ramt af en del skyldfølelse. Desuden stod jeg over for en mulig fyrring fra jobbet (som jeg heldigvis ikke fik!), og så mange andre ting!

Jeg har været stille her inde, i de sidste 2 uges tid, på bloggen og jeg har kun brugt min Insta Story, til at vise mine følgere hvad jeg foretager mig. Jeg har ikke slået billeder op, siden 4. søndag i advent. Hvorfor?? Fordi jeg bruger rigtig lang tid på minebilleder – opstilling, redigering, og den efterfølgende tekst til mine billeder, så meget tid og energi, at tiden som oftest enten løber fra mig, eller jeg glemmer at nyde øjeblikket, hvis jeg f.eks. er sammen med familien, eller på ferie osv. Så ser jeg som oftest tingene gennem min tlf. eller mit kamera, hvilket både er godt og skidt. Jeg er fraværende, men til gengæld har jeg også foreviget nogle minder, som man kan se tilbage på, igen og igen. Men de sidst 14 dage, har jeg valgt at lave mere i nuet, og nyde det. Og hvad i hvad? De har virkelig været rart, her hen over julen, hvor jeg rigtig har haft tid til at hygge med mine nærmeste, og at de samtidig har følt, at jeg har givet dem den opmærksomhed, som de fortjener. Det skal siges, at de interesserer sig for det jeg laver, og bakker mig op i det, men de savner nogen gange mit nærvær – så det har de fået ekstra meget i de her 14 dages tid, og det har været så rart ikke, at skulle tænke på andet end, at nyde ferien, i deres selskab. Vi holdte juleaften og julefrokost, nede i de gamles sommerhus i Hasmark, hvor vi var fra d. 23 – d. 26. Hvilket var virkelig tiltrængt. Familie hygge i rolige og energifyldte omgivelser, væk fra hverdagens travlhed. Bare afslapning og familiehygge.

image image image image image image image image Jeg er slet ikke i tvivl om, at det at trække stikke i ny og næ, kan være en god beslutning. Både fordi det kan være sundt for hovedet at få en pause, fordi man kan holde fokus på de ting udenom en, som også har en kæmpe betydning, men også fordi man kan vende tilbage med ny energi. Husk at passe på dig selv, det vil jeg prøve at fokusere på noget mere, i 2017!

Min nytårs aften blev fejret i selskab, med en flok gode venner. Vores menu var bestilt fra Slagteren i Rosengårdcenteret – ikke noget at råbe hurra for, men det var okay! Jeg var ædru i år, da min kæreste blev opereret i knæet d. 28 december, hvor han fik et nyt korsbånd. Han kunne ikke drikke pga. de stærke piller han får, og desuden er det den værste dag, at få fat i en taxa. Og som om det ikke var træls nok at komme spankulerende med krykker, så lavede han 3 vrid i knæet, inden vi skulle ud af døren, så vi var bange for, at vi måtte af sted mod hospitalet.. Jeg var så tæt på at sidde mig ned og tude, fordi ham der plejer at være stærk, pludselig havde så ondt, og det var bare uanset hvad man gjorde! Det er fandme frustrerende at se til på! Men han insisterede på at vi tog afsted. Bl.a. på grund af det, fik jeg kun et par glas vin og et lille glas champagne over hele aftenen, så jeg var i stand til, at kunne transportere os hjem, når aftenen løb mod sin ende, eller hvis der skulle opstå flere problemer med knæet. Det gik heldigvis godt – efter forretten. Før forretten fik han det rigtig dårligt, med kvalme og utilpashed, og det er endnu værre i et selskab hvor man møder folk for første hang! Derefter gik det heldigvis kun fremad. Vi kørte hjem ved 1 tiden, da de andre skulle ind til byen og feste videre. Vi kunne af gode grunde ikke tage med, og jeg ville ikke efterlade min kæreste hjemme, og selv tage videre. Vi endte på sofaen med en film og chips. Det endte med at han faldt i søvn ved 3 tiden, og inden sagde han til mig, at jeg skulle tage ind til de andre, så jeg kunne få det sidste ud af aftenen, når han alligevel bare ville sove. Så det gjorde jeg, selvom vi alle helst så at han var med. Jeg satte mig ind i bilen og kørte ind til de andre, og så blev der ellers bare drukket Redbull resten af aftenen. Det var en god beslutning – vi har det så godt i hinandens selskab, og de blev rigtig glade for at se mig igen, hvilket de havde håbet på, men ikke turde at regne med. Så det var en dejlig velkomst der mødte mig.

Desværre var så glat og snasket på hele barens gulv (som der plejer), så min veninde faldt ned og slog sig godt og grundigt i både lænd, ryg og hoved, og skulle selvfølgelig ikke feste videre med smerter i kroppen. Her er jeg glad for valget over at tage bilen, og være ædru i byen, så jeg kunne køre hende hjem, så man ikke skulle stå der og bakse med en ikke eksisterende taxa, i en situation, hvor man bare gerne vil hjem – især når det regner. Det var en ærgerlig slutning, på en rigtig god aften, men udover det, havde vi det så sjovt. Min kæreste mødte de fleste af andre, for første gang, og det var en succes! Alle klingede rigtig godt, og vi er blevet enige om at tage revanche, en dag hvor vi alle kan tage i byen sammen. Så det var en god afslutning på året, at det meste gik som det skulle, selvom det var en nytårs aften fyldt af en masse blandede følelser, af frustrationer og glæde!

image image image image

Jeg håber, at i alle er kommet godt ind i det nye år, og at alle fingre stadig sidder hvor de skal!

Jeg vil gerne takke mine samarbejdspartnere, blogger kollegaer, og de hårdtarbejdende folk, for de events der er stablet på benene i 2016, som jeg har været en del af. Jeg glæder mig til et nyt år, med ny energi, nye gaver og samarbejder – nye som gamle, samt nye bekendtskaber.

Rigtig godt nytår!

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *