Jeg elsker pesto! Pesto kan bruges til alt! Kød, brød, pasta, ost, mm. Jeg fik igår en stak frisk basilikum med hjem fra mine forældes have – og hvad er mere lækkert end hjemmedyrket basilikum? Så der skulle selvfølgelig basilikums pesto, på menuen i dag! De bedste krydderurter generelt, er altså dem, som man dyrker selv!

Jeg er vild med pesto! Jeg kunne spise det på næsten alt! Jeg bruger det både på, brød, i pastaretter, til tapas, ost, salater osv osv. Jeg har derfor lavet en god portion hjemmelavet basilikums pesto, som kan stå klar i køleskabet, når jeg har brug for det (som er ret tit ;-))

Du skal bruge;

1 stort bundt basilikum
1 fed hvidløg
2 dl økologisk olivenolie
3 spsk pinjekerner
60 gr revet parmesan
Lidt salt

Alle ingredienser blendes sammen og voila, så er der nem og velsmagende basilikums pesto! 😉

2 thoughts on “Hjemmelavet basilikum pesto”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.