Jeg har tendenser til at blive ramt at sygdom, når vi rammer forår og efterår, grundet det skiftende vejr, og manglende tjek af vejrudsigten. Jeg kigger altid på om solen skinner eller ej, og går ud fra det, når jeg skal vælge tøj. Som oftest ender jeg dog alligevel med at have for meget tøj på, da jeg hellere vil have det varmt, end at fryse. Det kan man i det mindste gøre noget ved. Dog er det knap så smart, når min krops temperatur konstant går op og ned, og jeg tror det er det, der skyldes at jeg bliver syg.

Derfor har jeg lavet denne flaske, som kan stå klar i køleskabet hver morgen, til en lille spids at starte dagen på. Jeg håber det hjælper mig med at forblive rask 😉

Du skal bruge;

200 gr. økologisk ingefær
2 økologiske citroner
2 spsk. dansk honning
2 liter vand

Fremgangsmåde;

Skræl ingefæren og skær dem og citronerne i fine skiver. Hæld dem derefter i en gryde med kogende vand og lad det koge i 45 min. Derefter tages gryden af blusset. Lad gryden stå og trække i 12 timer og sorter herefter citronerne fra gryden. Hæld vandet med ingefæren op i en blender, og tilføj honningen. Blend blandingen til det bliver en fin drik, og hæld det over i en si, som står ovenpå en skål (!). Rør rundt og pres pulpen ned i skålen. Til sidst hælder du blandingen over i en flaske, jeg brugte en tragt og en glas flaske fra Søstrene grene. Kan gemmes i køleskabet i en uges tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.