Januar – Klar, parat, start!

2015 har været et hårdt år på mange fronter, både negative og positive. Heldigvis flest positive, men det har stadig gjort at mit fokus har været fjernet fra mit trænings-syge-jeg, som jeg ellers var ret gode venner med. Og det fylder sgu, det må jeg indrømme. Jeg startede januar 2015 ud med at ville smide 8 kilo, jeg mangler pt stadig 11.. Og det er også helt okay, for jeg har lært at lytte til min krop når den ikke har det godt, og så vil jeg hellere tage 3 kilo på, frem for at dræne både krop og hjerne, og føle mig som en omvandrende zombie, som mildest talt ikke er tilstede, fordi fokus kun er ét sted. I år vil jeg have fokus på først og fremmest mig selv, min familie og veninder. Derudover skal træningen være en fornøjelse, og ikke noget jeg pådutter mig, fordi jeg føler jeg skal leve op til andres forventninger. Nej, jeg gør det for mig selv. Jeg gør hvad der er godt for mig, og det som jég er glad for.

Nå.. Et nyt år, en ny start. Januar betyder i manges tilfælde kur, kostomlægning og fuld gas i træningscenteret. Og ja, det gør det også for mig. Især fordi jeg har to ferier i år jeg skal være klar til! Som i ved er der skiferien, som allerede er om 3 ugers tid (shit!) – Mine ben skal være klar til at naile de pister, og jeg har måske ikke være liiiiige så god til at træne dem, som jeg havde besluttet mig for. Det har jeg så 3 uger til at gøre nu.. Nu er der ingen kære mor!

Derudover har mine forældre været gift i 25 år til sommer, og de vil i stedet for at holde en stor fest, invitere børn og påhæng på sommerferie. Åh.. Jeg har ikke været på ferie siden 2012, hvor jeg var størst.. Ja jeg må indrømme jeg faktisk lidt frygter at skulle i badetøj, selvom jeg jo godt ved at jeg ikke ser sådan ud mere. Men den følelse jeg har oppe i hovedet, er stadig ikke klar til det syn. Ja, der er heldigvis et halvt år, og der kan ske meget på den tid! Tiden går jo, så hvorfor ikke bruge den fornuftigt 😉

December måned har været god ved mig, og jeg har været god ved den. Jeg har stadig fået trænet i ny og næ, spist sundt og alligevel givet mig selv lov til at hygge mig. Meeeen. Januar betyder en ny start på et nyt år – og gas, det skal den ha´!

Jeg har fået mange henvendelser på C9 her i december måned, da C9 er en god måde hvorpå man kan få gang i sit nye sundere jeg. Man bliver hurtigt bevidst om ens sukkertrang og ens måde at spise på. Jeg fandt virkelig ud af at mange af mine måltider egentlig ikke er noget jeg behøver, men at jeg faktisk oftest kun spiser det, fordi det er der. Min sukkertrang forsvandt helt efter et par dage, hvilket jeg virkelig synes er med til at give en perfekt start på en ny og sundere livsstil, da man i starten altid har svært ved at undvære sukker. Her var det for mig intet problem! Ens Ultra shake dækker ens trang og sukkerbehov. Hvad mere kan man bede om i starten af et vægttab?

Normalt kan jeg ikke arbejde efter skemaer som fortæller mig, hvad jeg skal indtage i løbet af en dag, og de første to dage var også trælse i mit tilfælde (andre jeg har snakket med har overhovedet ikke haft problemer). Men jeg måtte lige hanke op i mig selv og sige ”Hey, det er kun 9 dage – Du gør noget godt for din krop”, og ja, pludselig blev det hele meget nemmere. Man giver sin krop en investering, i et sundere og gladere jeg, og hvem finder det ikke motiverende at smide både cm, kilo og sukkertang på 9 dage? Jeg har ikke haft én utilfreds kunde, folk er så glade for deres resultater på både vægt og målebånd, men også den følelse man efter bare 9 dage har i kroppen. Jeg smed over 20 cm, 3 kilo og jeg sov meget bedre. Min krop var ikke oppustet og jeg følte meget mere overskud.

 12476326_10208232355075908_776252482_n

I næste uge (uge 1) vil jeg køre med et tilbud der hedder -10% på C9 kasser. Lige pt har jeg C9 med vanilje smag hjemme – hvilket også er den smag jeg anbefaler mine kunder, da den kan blandes både med grønt og frugt i eks. Smoothies, så man har mulighed for at variere ens daglige shake.

Vil du også kickstarte din krop, rense dine tarme for dårlige affaldsstoffer fra julemaden og nytårs lækkerierne (inkl. alkohol), øge din energi og have en mindre oppustet mave? Så skriv en insta direct besked til mig (healthyinspiration_mialindholm) for mere info – Pris, sending, betaling mm. Jeg vil støtte dig under hele forløbet, komme med gode råd og hvad du ellers måtte have brug for. Hvis du har yderligere spørgsmål til C9 (som er step 1 ud af 3) er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.