Jordbær iste med hyldeblomst og citron

Efter eventet med Fredsted og Kompas kommunikation, har jeg flere gange nu eksperimenteret med friske iste i forskellige smage. Jeg synes at det er lækkert at have en flaske stående i køleskabet, så man kan tage et glas når man har lyst. Derudover er det ret lækkert at kunne byde sine gæster på, når de er på besøg, frem for sodavand, som man som oftest bliver budt.Du skal bruge;

1 citron
1,7 liter vand
0,5 liter økologisk hyldeblomst saft
1 økologisk lime
1 bundt økologisk mynte
4 breve jordbær Fredsted the breve

Fremgangsmåde;

Kog vandet og hæld det over i en gryde eller en skål og kom the brevene i. Lad det trække i 5-6 minutters tid, og lad det køle af i nogle timer. Når det er kølet af, presser du citronsaften og hælder hyldeblomst saften ned i theen. Rør godt rundt og server med lime skiver, mynte og isterninger.

Velbekomme 😉

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg