Lækre kartoffelmuffins med ost og forårsløg

Kartoffelmuffins – et lækkert tilbehør til dit måltid

Kartoffelmuffins kan både serveres som tilbehør til din aftensmad, som frokost, til brunch, du kan tage dem med i madpakken eller spise dem som morgenmad – de smager hamrende godt! Du kan desuden også servere din kartoffelmasse i en tærteform og servere den i stykker. Du kan ydermere skifte krydderurter, ost og krydderier ud med nogle andre, hvis du vil lave lidt variation i dine kartoffelmuffins.

Du kan som sagt spise dine kartoffelmuffins til alle dine måltider. Jeg spiste mine kartoffelmuffins til frokost i går, i dag har jeg spist dem til morgenmad og næste gang tror jeg, at jeg vil servere dem til en saftig steak og en lækker sauce. De er super nemme at lave og de er ret gode at have i køleskabet til et hurtigt måltid, hvis man er på vej ud af døren.

Måske du også vil kunne lide; Nemme æggemuffins med serranoskinke

Kartoffelmuffin Morgenmadsmuffin Muffin Morgenmad Brunch Frokost Aftensmad Madblog Madblogger Madinspiration Mad Kartoffel Mia Lindholm Blog Blogger Odensebloggers Fynskeinfluencers
Ingredienser – 6 muffins;

400 gr. kartoffel
75 gr. blandet revet ost
3 æg
2 forårsløg
1/2 tsk. salt og peber
2 stilke rosmarin
3 cherrytomater

Fremgangsmåde;
  1. Skræl og riv kartoflen fint på et rivejern og lig kartoflerne ned i en si, så væsken kan dryppe af
  2. Skyl rosmarin, tomater og forårsløg, og skær forårsløgene og rosmarin i små skiver og stykker
  3. Kom æg, forårsløg, rosmarin, ost, og salt og peber i en skål og rør rundt
  4. Pres den resterende væske ud af kartoflerne og rør dem sammen med de resterende ingredienser i skålen
  5. Spray eller smør olie i formene, fordel massen i formene og skær tomaterne ud og lig en halv skive på hver muffin
  6. Bag dine kartoffelmuffins i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter – til overfalden får lidt farve

TIP; Den revet ost kan skiftes ud med mozzarellabøffer eller parmesan og kartoflen kan skiftes ud med en sød kartoffel eller en kinaradise.

Velbekomme!

Kartoffelmuffin Morgenmadsmuffin Muffin Morgenmad Brunch Frokost Aftensmad Madblog Madblogger Madinspiration Mad Kartoffel Mia Lindholm Blog Blogger Odensebloggers Fynskeinfluencers

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.