Lækker og cremet kokos chailatte, med vanilje og kanel – den bliver et hit over sommeren!

Jeg så opskriften på Santa Marias Instagram tirsdags, og jeg måtte bare prøve denne lækre drink som det første om morgenen. Jeg har bare undladt lidt ingredienser og tilføjet lidt andet, da jeg ikke lå inde med ingefær krydderi. Selvom der ikke er ingefær i, men i stedet er tilføjet vanilje, så smager den virkelig godt! Men kan det høre andet med vanilje? Den er dejlig cremet og minder lidt om en almindelig chailatte, som jeg er kæmpe fan af! Den her er bare kold.

Jeg tror at den er vildt lækker til sommer, hvor man har brug for at blive kølet ned – men den kan sagtens stadig drikkes nu hvor det er køligt! Lige nu foretrækker jeg den, til en varm morgenmad, hvor de kompenserer hinanden rigtig godt, med det kolde og varme. Men jeg er sikker på, at den også kunne være rigtig god til aftenhygge, med et varmt tæppe og en god film. Jeg hygger tit med the, kaffe eller chailatte – bare generelt noget som er varmt, her til de kolde tider. Men hvis man drikker den her til noget varmt, så gør det slet ikke noget, at den er nydes kold.

Du skal bruge;

100 ml. Extreme creamy Coconut Milk (Santa Maria)
1 tsk stødt kanel (Santa Maria)
1/2 tsk kardemomme (Santa Maria)
1 tsk. Zero pure gold – Køb hér
2 dl isterninger
200 ml. Soja mælk med vanilje og kalcium (Plantebevægelsen)

Fremgangsmåde;

Hæld alle ingredienserne i en god blender og blend godt, til massen er blevet cremet og isterningerne er knust. Server med lidt drysset kanel på toppen.

Velbekomme! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.