Lækker og cremet Proteinella milkshake – et godt bud på en ny, lækker dessert
Jeg lavede i går morges denne lækre Proteinella milkshake, med den nye Whey 100 protein pulver fra Bodylab med Proteinella, som er et sundere alternativ til den normalt ret usunde milkshake. Du kan faktisk sammenligne den med Nutella i pulverform, hvis ikke du allerede kender Proteinellaen på glas, som virkelig er et hit.
Milkshake fantastisk! Uanset årstid.. Jeg synes i hvert fald, at det er lækkert med en cremet, kølig og smagsfuld milkshake enten til morgenmad, dessert eller bare som snack. Udover at den smager fantastik, så tager den ingen tid at lave. Og hvad er bedre end kombinationen af en lækker dessert der kræver mindre end 5 minutter i køkkenet? Jeg er fan!
Du skal bruge;
1 scoop Proteinella protein pulver – Kan købes hér. Lige nu, kan de første 10.000 der ligger en ordre ved Bodylab, få en gratis bøtte Proteinella proteinpulver, hvis man lige vil prøvesmage den, inden man køber en 1 kg. pose.
4 dl mælk
1 håndfuld isterninger
100 ml. 18% cremefine (den røde)
Proteinella Super Crunch – Kan købes hér
Kakaonibs – Kan købes hér
Fremgangsmåde;
- Hæld mælk, isterninger og protein pulver i en blender og blend godt til
- I mens den blendes, laver du fødeskummen
- Hæld cremefine i en skål og blend godt til den bliver cremet og fast
- Hæld milkshaken over i to glas og hæld halvdelen af flødeskummen på toppen af det ene glas
- Vend 1 tsk. Proteinella sammen med det resterende flødeskum og kom det toppen af det andet glas
- Top til sidst med kakaonibs og hasselnødder