Smoothiebowl med bær og topping

Topping er sponsoreret

Lækker Smoothie Sund Smoothiebowl Kalorielet Morgenmad Frugt Bær Opskrift Urtekram Bodylab Mia Lindholm Blog

Smoothiebowl med bær og topping, er et hit her hjemme!

Det er efterhånden en af de slags morgenmad, som jeg har sat tænderne i, flest gange. Det er der flere grunde til. Du kan komme alle dine yndlingsfrygter i, og du kan endda komme grøntsager i din smoothie, uden det kan smages. Jeg kan godt finde på at komme rødbede eller spinat i mine smoothiebowls, hvis jeg vil have lidt grønt i, så det ikke er ren frugt. Vi skal jo huske at variere vores grønt 😉

Men også bare fordi de smager fantastisk godt! Sygeligheden og sødmen udgør virkelig en lækker morgenmad, snack eller dessert, for dens sags skyld. Desuden er det super nemt at lave.

I dag, bestod min smoothiebowls udelukkende af frugt, da jeg hverken havde spinat eller rødbede. Jeg har dog altid fryseren fyldt med forskellig frossen frugt. Toppingen er en masse lækkerier fra Urtekram, Bodylab, og frisk frugt. En god kombination af frugt og gode fedtstoffer fra cashewnødderne og chiafrøene.

Lækker Smoothie Sund Smoothiebowl Kalorielet Morgenmad Frugt Bær Opskrift Urtekram Bodylab Mia Lindholm Blog

Du skal bruge;

1 dl. jordbær
1/2 dl. hindbær
1/2 dl. blåbær
1 dl skummetmælk (du kan også bruge mandelmælk, havremælk, kokosmælk mm.)
1 dl Cheasy yoghurt (i dag brugte jeg den med mango og passion – alle kan bruges)
1 spsk. Flydende sød

Topping;

Usaltede cashewnødder (Urtekram)
Muesli med Dates & Coconut (Urtekram)
Tørret mango (Urtekram)
Ristede kokosflager (Urtekram)
Incabær (Urtekram)
Chiafrø (Bodylab)
Hindbær
Jordbær
Havtorn

Iskaffe Kaffe Lækker Smoothie Sund Smoothiebowl Kalorielet Morgenmad Frugt Bær Opskrift Urtekram Bodylab Mia Lindholm Blog

Du finder opskriften på min Iskaffe hér

Fremgangsmåde;

  1. Kom bær, mælk, flydende sød og yoghurt i en blender
  2. Blend til den har en cremet og lækker konsistens
  3. Smag den til med sødmiddel og gør den tyndere ved at komme mere mælk i
  4. Når du synes den har den rette konsistens og sødme, hælder du smoothien over i en skål
  5. Kom derefter med din yndlings topping på

Simpelt og lækkert – især her til sommer.  Velbekomme!

Lækker Smoothie Sund Smoothiebowl Kalorielet Morgenmad Frugt Bær Opskrift Urtekram Bodylab Mia Lindholm Blog

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg