Så er der endnu en omgang lækre og svampede pandekager på bloggen

Denne gang er det med smag af Ultimate chocolate og godt med proteinella på toppen. Proteinella Super crunch smager nærmest som Ferrero Rocher, og hvem kan ikke lide kombinationen af svampede pandekager og lækker chokolade? Jeg er i hvert fald fan!

Pga. bananen bliver de dejligt bløde og svampede, hvilket jeg er størst tilhænger af. Min kæreste nyder også godt af dem i weekenderne, når vi spiser morgenmad sammen. Eller hvis jeg som i dag, har en god rest tilbage til køleskabet. De er nemme at lave, og du kan med fordel lave en god portion til de efterfølgende dage, ligesom jeg. Jeg plejer at spise mine, inden træning da der er godt med protein og kulhydrater, men de kan også sagtens spises efter træning, pga. det høje protein indhold.

Du skal bruge;

2 æg
1 dl æggehvider – Køb hér
1 scoop Ultimate chocolate protein pulver – Køb hér
1 stor moden banan
1 dl. mælk
1 dl. havregryn
1 spsk. Zero gold – Køb hér
1 spsk. Bagepulver

Pynt med din yndlings topping – min er friske bær, nødder og Zero topping (Bodylab)

Alle Bodylabs produkter finder du et link til, i min sidebar ->

Fremgangsmåde;

  1. Find en blender frem, kom alle ingredienserne i, og blend til massen er helt fin og har konsistens som en pandekage dej
  2. Tænd en slip let pande på middel varme og lad den blive helt varm, før brug
  3. Lig 3 – 4 små klatter kokosolie på panden, eller sprøjt panden med flydende kokosolie, og lig en god skefuld dej på panden. Jeg ligger 3 eller 4 på af gangen, så går det hurtigere.
  4. På den måde får du en masse små brunch/blinis pandekager, som jeg selv er ret vild med. Hvis du vil have dem større, kan du enten hælde direkte fra blenderen eller komme på skefulde dej på. Jeg gør det på denne måde, så pandekagerne så vidt muligt, får samme størrelse.

Jeg toppede mine pandekager med Proteinella Super crunch, pistacienødder, Chocolate hazelnut zero topping og friske jordbær. Chocolate hazelnut er efter min mening, en af de bedste pandekage toppings, udover salty caramel forest fruit eller white chocolate.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.