Reklame – Indlægget indeholder affiliate links

Længe leve svampede pandekager, som er kalorielette og uden tilsat sukker!

De her lækre pandekager, er både lav på kalorier, og så indeholder de både massere af protein, en banan som gør dem svampede og så mætter de i utrolig lang tid. De er perfekte til morgenbordet eller hvis du er på farten, så kan de nemt snuppes med i hånden.

I perioder har jeg en afhængighed for pandekager, og jeg spiser dem faktisk altid om morgenen – det er altid godt at starte dagen med et lækkert måltid. Jeg laver derfor altid en god stak, så jeg har til flere dage, da de tager lidt tid at lave. Men det er ventetiden værd! Desuden kan de sagtens holde sig i køleskabet i nogle dage.

Jeg har lavet dem siden starten af mit vægttab, når jeg har haft lyst til lidt andet end min normale morgenmad eller generelt bare som sund snack, og de smager fantastisk! Både konsistens og smag, og du kan vælge lige hvad for en smag dú har lyst til. Det eneste du skal gøre er, at skifte vanilje protein pulveren ud med en anden slags, og så har du en helt ny stak pandekager. Det bliver man aldrig træt af!

Du skal bruge;

2 æg
1 dl æggehvider Kan købes hér (kan undlades og erstattes med hele æg)
1 scoop vanilje protein pulver med top – Kan købes hér
1 stor moden banan
1,5 dl. mælk
1 dl. havregryn
1 spsk. Zero Pure Gold – Kan købes hér
1 tsk. Bagepulver

Pynt med friske bær, melon eller hvad du ellers synes er lækkert eller har i køleskabet. Jeg bruger også altid Zero topping til mine pandekager, fordi det simpelthen smager så godt! Det smager langt bedre end almindelig sirup og så indeholder de kun omkring de 180 kcal. pr 100 gram, altså knap halvdelen af, hvad der er i almindelig sirup. Desuden indeholder Zero Topping kun naturligt sukker og der findes et hav af varianter.  – Du kan se de forskellige varianter hér. Mine favoritter er Salted Caramel og Chocolate Turtle – den smager af Toms chokoladeskildpadder!

Fremgangsmåde;
  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend til massen er helt fin og har konsistens som en pandekage dej
  2. Tænd en slip let pande på middel varme og lad den blive helt varm, før brug
  3. Kom et par små skefulde kokosolie på panden med en teske eller sprøjt den med flydende kokosolie, og lig en god skefuld dej på panden
  4. Når du hælder dejen på (jeg bruger et dicilitermål, så er det nemmere at holde styr på doseringen) er det vigtigt at den bliver hældt ned, midt på kokosolie klatten, da den ellers godt kan få en brændt lignende overflade – det får den ikke, hvis den ligger direkte i olien, så bliver den flot og gylden
  5. Jeg hælder 3 eller 4 klatter på af gangen, så går det hurtigere. På den måde får du en masse små brunch/blinis pandekager – kom olie på panden hver gang du hælder ny dej på panden

Hvis du vil have dem større, kan du enten hælde direkte fra blenderen eller komme på skefulde dej på. Jeg gør det på denne måde, så pandekagerne så vidt muligt, får samme størrelse.

Iskaffen kan du finde opskriften på hér

Bananpandekager Mia Lindholm Blogger Lækre Protein Pancakes Svampede Pandekager Kalorielet Morgenmad Blog Opskrift

// Indlægget indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.