Så er det fredag og det er tid til nogle bud på de lækreste cocktails, som du kan lave både med og uden alkohol

Jeg lavede de lækreste cocktails til mine gæster, da jeg for et par uger siden havde fødselsdag. Jeg plejer altid at diske op med en velkomstdrink, normalt serverer jeg den i en bowle, men denne gang kom mine flotte whiskey glas til sin ret. De er nemlig perfekte til drinks. Både udseende og størrelse.Jeg fik tilsendt 3 lækre flasker spiritus af Cocktail Studio, hvoraf jeg kunne lave to forskellige cocktails. Den ene kendte jeg – jeg havde faktisk efterspurgt alkoholen til den – White Russian. Den smager nemlig fantastisk, især til desserter! Jeg fik både tilsendt opskrifter til inspiration og desuden var der små videoer, hvor jeg kunne se hvordan de skulle laves.

Den anden kendte jeg ikke, men den lød super lækker, da den både består af syre og sødme, hvilket jeg synes er et lækkert mix. Den hedder Granny Smithfield, hvilket er en velkomstdrink, som virkelig smager dejligt. Den består som sagt af en god kombination af sødme og friskhed, hvilket også er en perfekt som sommerdrink. Mine gæster kunne ikke være mere enige. Jeg havde hældt lidt mere alkohol i, end der stod i opskriften, men det gjorde den bestemt ikke dårligere. Den ene af mine veninder, som normalt ikke er til de meget stærke drinks, sagde “den er godt nok stærk, men det gør faktisk ikke noget, for det syrlige og søde opvejer det“. Og jeg kunne ikke være mere enig!

Du kan finde flere opskrifter og videoer på Cocktail Studios Facebook side, som bestemt er værd, at tage et smut forbi. Både hvis du skal have gæster i weekenden er bare vil forkæle dig selv lidt 😉 Hvis ikke du ønsker alkohol i, kan du jo lave dem til Mocktails, som er alkoholfrie drinks. Så er du også fri for at drikke sodavand, når de andre får sig en lækker cocktail. Du skal jo ikke snydes for den gode smag, bare fordi du undlader at drikke alkohol 😉

Der er både opskrifter og videoer til, hvordan du laver de lækreste drinks. Så den dag du skal lave nogle super lækre cocktails til dine venner eller veninder, så er massere af inspiration at hente.

Granny Smithfield

Du skal bruge;

6 grønne æbler
3 økologiske lime
1 økologisk citron
200 gr. sukker
1 dl. kogende vand
1 flaske Jameson
2 liter Sodastream
Isterninger

Fremgangsmåde;

 1. Skyl æblerne og skær dem ud i både
 2. Riv skallen af 2 lime (gem den ene til pynt)
 3. Riv skallen af halvdelen af citronen (gem de anden halvdel til pynt)
 4. Du kan enten juice dine æbler eller blende dem
 5. Hvis du blender dem, skal du hælde sukker, lime saft, lime skal og kogende vand ned i blenderen og blende det hele sammen
 6. Derefter skal du si frugtstykkerne fra, så du får en lækker og filtreret juice
 7. Hvis du juicer den, skal du opløse sukkeren i den kogende vand og hælde limesaft i, når det er opløst. Her skal du undlade skallen fra limen
 8. Hæld isterninger, 2 cl Jameson, 4 cl Sodastream i et glas og hæld derefter din juice oveni
 9. Skær lime og citron i skiver og kom dem ned i drinken og rør godt rundt, så cocktailen bliver blandet godt sammen og så er den klar til servering

Se fremgangsmåden på video hér

White Russian

Jeg var lidt spændt på, hvordan mine gæster ville reagere på valget af cocktail til desserten, men de var ellevilde. Det er jo forskellig hvad man er til, og som oftest synes jeg at folk er mest til de sød eller syrlige drikke. Og der er mange der finder det specielt med mælk i en drik. Men de var heldigvis også et hit hos dem. Bare fordi der er mælk i, skal man ikke lade sig afskrække!

Du skal bruge;

Khalua
Absolut Vodka
1 liter Sødmælk
Isterninger
Små flødeboller til pynt

Fremgangsmåde;

 1. Hæld 2 cl Absolut vodka i et glas
 2. Kom isterninger i og hæld mælk op til halvdelen af glasset
 3. Rør rundt, så vodka og mælk er fordelt godt
 4. Hæld 4 cl Khalua ned i mælken og top med en flødebolle – Jeg godt lide at Khaluaen fordeler sig selv nede i glasset, så jeg rører ikke rundt inden servering

Se fremgangsmåden på video hér

// Indlægget er sponsoreret af Cocktail Studio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.