Lørdag, som jeg bedst kan lide den

….. aktiv og spontan

13236298_10209321068413061_1853960739_n

Jeg er tilhænger af at få noget ud af min dag, især i weekenderne! Selvfølgelig betyder det ikke, at jeg ikke kan lide at sove længe, for hvis der er noget jeg elsker, så er det netop at sove længe! Men når det så er sagt, så synes jeg at dét, at få noget ud af sin dag, bare kommer 100 gange tilbage til en! Man fortryder jo aldrig at man er stået for tidligt op og fik noget ud af dagen? Man bliver derimod træt af at have sovet halvdelen af dagen væk, når man så pludselig er bagud. Jep.. Man når det man skal, man har god tid, man kan planlægge flere ting uden at skulle bekymre sig om, om man kan overholde alle aftaler, og muligheden for at være spontan, opstår! Og det skete i dag :-D..

Min lørdag startede egentlig ud med at planen hed; en tur på grønttorvet i Odense C og hjem igen og sove – jeg skulle jo indhente de timer jeg ikke fik i nat… Min mor og mormor handler dér hver lørdag, og har haft mig med utallige gange, da jeg var lille, og jeg er stadig lige så vild med at komme der. De har de lækreste grøntsager, krydderurter og smukke blomster, samlet på en lang gade, fyldt med økologi og farver! Det er altså lang gade og en stor plads, fyldt med boder af herligheder 😛 Hvis du ikke allerede kender til dette fantastiske setup, som foregår onsdag og lørdag formiddag, så gør dig selv den tjeneste at tage et smut forbi!

13246026_10209321067573040_2100086247_n

Vi snakkede om at tage en tur ind til byen efter vi havde gjort vores køb, men det endte med at vi blev enige om, at tage en tur til livsstils messe på Valdemar slot på Tåsinge, frem for at køre hjem, og gå hvert til sit. Det ville ikke ligefrem være en specielt ophidsende start på en lørdag, vel?.. Så min mor skaffede hurtigt et par billetter, og så var vi dem der var smuttet!


Jeg elsker messer! Og det gør min mor heldigvis også! Der skulle ikke være meget snak om det, før vi blev enige om at det var næste destination. Vi er ret hurtige til at hoppe med på hinandens ideer. Faktisk bruger jeg hver anden uge hele min mandag formiddag til eftermiddag, inden jeg møder på arbejde, på at hygge med min mor, på f.eks. cafe, shopping, i svømmehallen, selvforkælelse på en klinik, eller som lige nu solbadning og alt muligt andet hyggeligt. Jeg elsker at bruge tid med mine forældre! Jeg bruger gerne en hel uge med dem, uden at blive trætte af dem, som mange andre måske ville blive. Det gør jeg heldigvis ikke! Mine forældre er der virkelig spræl i. Der er aldrig ro i dem, de springer rundt til alverdens arrangementer, har gæster, passer deres jobs, spiller golf, har herre/dame aftener hvor damerne er samlet til kaffe og hygge og mændene er ude og bowle, de hygger med deres børn og svigerbørn og mine bedsteforældre. De elsker at få en på opleveren og de er selv meget spontane, hvilket virkelig gør det så meget nemmere at omgås dem, uden at blive træt af dem! Det er to mennesker, som jeg aldrig får for meget af! Da jeg boede hjemme, var mine venner og veninder næsten mere interesserede i at sidde og snakke med dem, end de var i at vi skulle låse os inde på værelset og snakke teenage snak. Næ nej, den snak tog de gerne i rummet, hvor mine forældre var. De har altid stået med åbne døre, og har altid været vellidt hos alle, og for pokker hvor det betyder meget! Er der andre der har et lige så godt forhold til deres forældre, som jeg selv? Nå, tilbage til messesnakken!

13140588_10209321067973050_1126764284_n

13187883_10209321068053052_1786035462_n

Vi kørte en tur til Valdemar Slot på Tåsinge, ned til Caroline Flemmings smukke slot, som var fyldt med blomster, stande og boder med alverdens ting! Vi så bl.a. de lækreste udendørs boblebad og det fedeste vindkab, som var underjordisk, med en glasplade, som skulle ligge som erstatning for gulvbradder! Det var så flot!

Jeg er vild med de små boder, hvor man har smalltalks med diverse sælgere og alle de spændende ting de kan tilbyde, som man normalt ikke har så meget kendskab til. Derudover er jeg vild med de små konkurrencer og smagsprøver fra de forskellige speciel firmaer, som producerer de lækreste produkter! Er jeg den eneste der har det sådan?? 😀

13235850_10209321068333059_1426255531_n

13235803_10209321068213056_2019767326_n

Chokolade!? Special chokolade, som du altså ikke lige køber i Fakta.. Jeg har ingen ord! Jeg har i dag smagt alverdens forskellige chokolader, med frugt, nødder og lakrids, og jeg kan virkelig ikke stå for det! Almindelig chokolade smager da også dejligt, men dét her…. Det er virkelig alle pengene værd! Jeg vil hellere betale det ekstra for kvalitets chokolade og nyde den ekstra meget, når jeg spiser det, frem for at man kontinuerligt har 10 plader af de der kedelige fødselsdags chokolade plader liggende i skabet. Så vil jeg hellere undvære!

Vi var enige i at smagsprøverne var for gode til, at vi ikke skulle have noget med hjem, så vi købte bl.a. lidt forskelligt lækkert chokolade med hjem til weekenden fra Konnerup og Co. Se lige de fine bøtter og virkelig fine design! Det gør lige oplevelsen en tand bedre 😉 Du finder mere omkring dem her.

På deres hjemmeside kan du bl.a. bestille gaveæsker med lækkerier til en du holder af, bestående af kvalitets chokolade efter eget ønske.

13235717_10209321067813046_1749455416_n

13236106_10209321067853047_1986991752_n

Vi fik shoppet en del forskellige lækkerier og vendte hovederne mod Odense, da vi blev enige om at tage forbi et Outlet i Odense M på vejen hjem. Vi kunne jo ligeså godt gøre det ordentligt, nu vi var i gang 😉 Jeg fandt mig et par sneaks, et par sandaler, en kjole, nogle bukser, en bodystocking, og så rundede vi også lige Rosengårdcenteret, for at slutte dagen helt af (som om det ikke var nok). Her røg der lidt andre lækkerier til sommeren, med hjem. Mit dankort brænder vidst lidt efter i dag.. Men for dælen det har været hyggeligt! Og det er jo næsten det vigtigste! 😀

God pinse!

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *