Jeg har aldrig været stor fan af kage, før mit vægttab – men efter.. Jeg skal sige jer! Når man skal holde sig fra alt muligt som er forbudt, så bliver det pludselig interessant! 😀 Hvorfor kage bla. Er noget af det jeg eksperimentere meget med! 😉 Her har jeg lavet nogle lækre chokolade muffins med et strejf af peppermint og rom 😛

Du skal bruge;

45 gr kokosmel
20 gr kokosfibre
1 spsk / 15 gr kokosolie (letsmeltet)
25 gr kakaopulver
130 gr Cheasy vanille yoghurt
1 æg
1 dl skummetmælk
1/2 tsk natron
1 tsk rom essens
1 tsk peppermynte essens
50 gr 70% mørk mint chokolade
50 gr Sukrin gold
50 gr Sukrin melis

Fremgangsmåde;

Tænd varmovnen på 200 grader. Bland alle tørre ingredienser sammen og hæld derefter yoghurten i blandingen, og tilsæt også mælken lidt efter lidt. Tilsæt den letsmeltetede kokosolie og essens i blandingen. Hæld tilsidst massen op i formene – jeg fik 11 små. Sæt dine muffins i ovnen i 15 min.

Velbekomme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.