Når the er mere end bare hygge // Event med Fredsted the og Kompas kommunikation

Hey guys!

Som flere af jer både kunne se på snappen og Instagram, var jeg til event i tirsdags med Fredsted the, i samarbejde Kompas kommunikation, sammen med mange af de andre skønne bloggere, fra Odense. Et event, der virkelig gav mere end god mening! Jeg drikker en del the, når det er koldt, men det er ikke det som står øverst på min indkøbsliste, når det er sommer og varmen allerede starter fra morgenstunden, og slutter sen aften. Hvorfor mit the forbrug egentlig altid har været meget sæsonpræget, Men..! The er tydeligvis meget mere end dét.

Da jeg fik en invitation til det her event, og fik læst beskrivelsen af aftenens forløb, var jeg mere end på! Både fordi jeg rigtig godt kan lide, at møde både nye, som “gamle” kontakter, men også bare det der med at få ny viden, som man virkelig kan bruge til noget. Følelsen af at gå fra et event og føle, at man virkelig har lært en masse, er bare fedt! Dét her med at bruge og udnytte ting, som er så simpelt, og jo virkelig lækkert, hvorfor så ikke bruge det i flere sammenhæng? Det er jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg kommer til! For dét her er genialt!

Aftenen blev afholdt på Privaten, på Jernbanegade i Odense, ovenover Kræz, i de hyggeligste lokaler. Jeg var til fødselsdag der oppe i foråret, og det er simpelthen, sådan et lækkert sted! Vi sad i små fine sofaer, lidt som hvis man forestiller sig en lounge, eller en hyggelig cafe, hvor man sidder i en rundkræs om et lille bord, hvilket jeg synes gør noget lækkert ved stemningen. Man kommer ligesom hinanden lidt ved, når man sidder så tæt, samlet om et bord, og det kræver altså lidt koordinering, når man inviterer en stak bloggere på besøg, hvor der skal være plads til både drinks, smagsprøver, telefoner og kameraer 😉 Omgivelserne kunne ikke være bedre! Det var både lækkert, hyggeligt og der var super god stemning hel vejen rundt!

Der var disket op med the på bordene og oppe i baren stod der forfriskninger i form af gin, is og to forskellige slags lemonade klar til os. To virkelig lækre lemonader med Æble & tranebær, og Citron & ingefær. Perfekt til både drinks, men også bare til at have stående i køleskabet. Og der var rigeligt at det – også selvom vi var flere, der fik mere end 3 glas – og det var altså ikke pga. den varme vi led under den dag, nej det smagte virkelig godt! Også med gin 😉

Da vi havde fundet plads i sofaerne, fik vi lidt historie om Fredsted og theens baggrund, og bagefter fik vi serveret lidt lækker tapas, i form af laks med creme, tiger rejer med dressing og et stykke krydret kylling. Derudover fik vi også noget hjemmelavet lækkert brød – hvor der indgik forskellige slags the, i hver af retterne! Det var virkelig lækkert og enormt kreativt! Og det siger også bare rigtig meget om, at det kun er fantasien der sætter grænser.

Som afslutning fik vi en lækker dessert i form af en lille tærte med karamel midte, chokolade og friske bær – det var simpelthen så lækkert! Jeg fik en Baileys the til min dessert, hvilket faktisk også var en af ingredienserne i tærten, og uhm, den var så god! Da de andre tog deres anden kage, måtte jeg da også have en, også selvom jeg faktisk ikke kunne mere.. Men det var bare så lækkert, så bær, chokolade og karamel gled ned 😉

Efter det her event, har jeg fået en åbenbaring eller to, og jeg har virkelig tænkt meget over det efterfølgende. Både fordi det var en super hyggelig aften, men også fordi der blev åbnet op, for så mange muligheder, theen giver os. Hvis man ikke lige er klar over det, bruger man nok kun the i en kombi af kogende vand, måske mælk og sukker, og så plejer det at være det. Jeg bruger the når det er koldt, og når jeg skal hygge mig med en veninde, eller under dynen med en god film. Vores hylde ude i køkkenet er proppet med the, og min kæreste forbyder mig at købe mere. Men the er bare så lækkert! Og man gider jo ikke at drikke den samme slags hele tiden, vel? Variation er derimod super lækkert! 😉

Jeg er efter denne aften, blevet meget klogere og mere bevidst om the og brugen af den. Både som drikkeform, men bestemt også de spiselige varianter. Det lyder kompliceret, ikke? Men det er det virkelig ikke! Selv jeg, som jo er ret vild med at eksperimentere med opskrifter, tænkte, “Hvordan pokker? The i maden? Det må jeg lære mere om!” og det må man sige at jeg har. Jeg lavede dagen efter, en af mine morgenmads æggekager med the, og det var altså virkelig også lækkert – du finder opskriften her. Jeg kan godt lide at variere mine smage, og så er mit køkken jo næsten blevet et stort the himmerige, efter eventet, hvor jeg fik en masse nye lækre smage med hjem i en goodiebag, så det er om at få eksperimenteret en masse nu. Jeg er sikker på, at min kæreste vil få et andet forhold til the med tiden, med alle de muligheder der er – Han kommer til at hade at elske det 😉

Alt i alt var det nogle super hyggelige, spændende og lærerige timer, i selskab med nogle fantastiske mennesker. En aften jeg er rigtig glad for, at have deltaget i. Jeg skulle have været på aftenarbejde, men jeg har heldigvis en rigtig sød chef, som er forstående over for, hvor vigtigt det er for mig, at deltage i arrangementer som disse. Jeg lover jer at dele mine the opskrifter med jer!

For øvrigt, kan du hente Fredsteds the app, hvor du kan hente inspiration til måder du kan bruge the på. Der er både opskrifter til mad, den søde tand og drinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.