Iskaffe | Nem opskrift på den lækreste iskaffe

Jeg har endelig fundet opskriften på den bedste iskaffe, jeg i mit liv har smagt!

Iskaffe er blevet en afhængighed for mig, indenfor de sidste 4 uger. Jeg drikker det flere gange om ugen, fordi jeg har prøvet mig frem, og nu fundet den perfekte opskrift på den bedste iskaffe. Jeg vil gå så langt at sige, at den er langt bedre end dem man får på café!

Forrige år købte jeg 5 store flasker sirup i Baresso, sammen med min mor, og siden da, har flaskerne stået ubrugt hos hende. Jeg købte mig en iskaffe ved Café Kræz for en månedstid siden, og jeg fik sådan lyst til at prøve kræfter med det igen, dog uden protein pulver, denne gang. Så jeg tog hjem forbi mine forældre og hentede et par flasker, og tog direkte hjem og eksperimentere. Og dér var den – den sad lige i skabet! Jeg har “endelig” fundet den perfekte opskrift. Det var jeg længe om, på trods af at det faktisk lykkedes første gang.

“Heldigvis” drikker jeg aldrig kaffe efter kl. 20.00, da jeg har svært ved at sove, hvis jeg har koffein i kroppen. Ellers kunne jeg snildt køre et glas ned om aftenen også. Og det er ikke små glas. Nej, jeg tager de største jeg kan finde! Og så er jeg slet ikke i tvivl om, at det er noget der ville sætte sig på sidebenene.

Jeg havde en veninde på besøg i sidste uge og jeg serverede et glas for hende. Vi endte med at drikke nogle stykker i de 6 timer hun var her. Det ville hun hellere have, end en sodavand, som vi ellers plejer at drikke, når vi ses. Men hun valgte iskaffe – det vil jeg for den sags skyld nok vælge fremadrettet, nu hvor jeg er kommet frem til den perfekte opskrift! 😉

Iskaffe 1883 Sirup Opskrift Verdens Bedste Lækker Ice coffee Blog

1 stort glas | Du kan halvere mængden ved brug af et mindre glas

Du skal bruge;

4 pump 1883 sirup – min yndlings er Isish Cream og Caramel, som jeg blander (de kan købes i Baresso og diverse te forretninger)
Isterninger til et helt glas
2 tsk. instant kaffe (eller mere, hvis du vil have en mere intens kaffe smag)
1 dl. kogende vand
2 dl. sødmælk

Fremgangsmåde;
  1. Hæld to tsk. instantkaffe i en lille kande og kom kogende vand i, så kaffen opløses – lad den køle af
  2. Fyld glasset op til kanten med isterninger
  3. Kom 4 pump sirup i glasset og hæld derefter sødmælken i
  4. Når kaffen er kølet ned hælder du den oveni mælken
  5. Rør iskaffen rundt inden den nydes

TIP; i stedet for at hælde kaffen ned i glasset, kan du fryse kaffen til isterninger, så du altid kan lave iskaffe. På nu måde bibeholdes kaffens stærke smag, da det kun er den som smelter ud i mælken og ikke vand.

Velbekomme! 

Iskaffe 1883 Sirup Opskrift Verdens Bedste Lækker Ice coffee Blog

 

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *