Iskaffe | Nem opskrift på den lækreste iskaffe

Iskaffe 1883 Sirup Opskrift Verdens Bedste Lækker Ice coffee Blog

Jeg har endelig fundet opskriften på den bedste iskaffe, jeg i mit liv har smagt!

Iskaffe er blevet en afhængighed for mig, indenfor de sidste 4 uger. Jeg drikker det flere gange om ugen, fordi jeg har prøvet mig frem, og nu fundet den perfekte opskrift på den bedste iskaffe. Jeg vil gå så langt at sige, at den er langt bedre end dem man får på café!

Forrige år købte jeg 5 store flasker sirup i Baresso, sammen med min mor, og siden da, har flaskerne stået ubrugt hos hende. Jeg købte mig en iskaffe ved Café Kræz for en månedstid siden, og jeg fik sådan lyst til at prøve kræfter med det igen, dog uden protein pulver, denne gang. Så jeg tog hjem forbi mine forældre og hentede et par flasker, og tog direkte hjem og eksperimentere. Og dér var den – den sad lige i skabet! Jeg har “endelig” fundet den perfekte opskrift. Det var jeg længe om, på trods af at det faktisk lykkedes første gang.

“Heldigvis” drikker jeg aldrig kaffe efter kl. 20.00, da jeg har svært ved at sove, hvis jeg har koffein i kroppen. Ellers kunne jeg snildt køre et glas ned om aftenen også. Og det er ikke små glas. Nej, jeg tager de største jeg kan finde! Og så er jeg slet ikke i tvivl om, at det er noget der ville sætte sig på sidebenene.

Jeg havde en veninde på besøg i sidste uge og jeg serverede et glas for hende. Vi endte med at drikke nogle stykker i de 6 timer hun var her. Det ville hun hellere have, end en sodavand, som vi ellers plejer at drikke, når vi ses. Men hun valgte iskaffe – det vil jeg for den sags skyld nok vælge fremadrettet, nu hvor jeg er kommet frem til den perfekte opskrift! 😉

Iskaffe 1883 Sirup Opskrift Verdens Bedste Lækker Ice coffee Blog

1 stort glas | Du kan halvere mængden ved brug af et mindre glas

Du skal bruge;

4 pump 1883 sirup – min yndlings er Isish Cream og Caramel, som jeg blander (de kan købes i Baresso og diverse te forretninger)
Isterninger til et helt glas
2 tsk. instant kaffe (eller mere, hvis du vil have en mere intens kaffe smag)
1 dl. kogende vand
2 dl. sødmælk

Fremgangsmåde;
  1. Hæld to tsk. instantkaffe i en lille kande og kom kogende vand i, så kaffen opløses – lad den køle af
  2. Fyld glasset op til kanten med isterninger
  3. Kom 4 pump sirup i glasset og hæld derefter sødmælken i
  4. Når kaffen er kølet ned hælder du den oveni mælken
  5. Rør iskaffen rundt inden den nydes

Velbekomme! 

Iskaffe 1883 Sirup Opskrift Verdens Bedste Lækker Ice coffee Blog Iskaffe 1883 Sirup Opskrift Verdens Bedste Lækker Ice coffee Blog

 

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg