Nemme grovbrød med kødfyld

Jeg har lavet disse små hapsere som er dejligt nemt at have med i madpakken, på farten eller hvis man bare ønsker en nem frokost eller aftensmad 😋 Let, simpelt og lækkert! 😍 Kender i ikke det der med at man kører træt i de samme rugbrødsmadder, eller man ønsker at gøre det lidt mere lækkert for ungerne, når de åbner deres madpakker? Det er også en måde at få en god kontakt med sine børn på, da de både lærer, men også bruger tid med deres forældre. Flere af de børn som jeg har i klubben, ved ikke hvordan man laver mad, eller bruger for den sags skyld heller ikke særlig meget tid sammen med deres forældre, hvilket de er meget kede af, på trods at de nogen gange selv fravælger det sociale, frem for deres Ipad eller Playstation. Jeg synes at mad er en god ting at gå sammen om, da alle har indflydelse, og min erfaring er, at det virkelig trækker hvis man som barn får lov til at have indflydelse på hvad man laver, at man pjatter og at man bagefter må prøvesmage 😉

Du skal bruge;

2 bag selv grove pizza bunde (ruller)
500 gr oksekød
1 bøtte feta
Frisk økologisk basilikum
1 løg (hakket)
Salt og krydderier fra Nordisk tang
1 æg pensling

Fremgangsmåde;

Ovnen tændes på 200 graders varmluft. Kødet steges med løg, krydderi og salt fra Nordisk tang. Fold den ene pizzadej ud og bred den ud med en køkkenrulle. Del den derefter i 6 – 8 stykker med en pizza rulle. Lig lidt feta, lidt oksekød og frisk basilikum på den brede ende af din trekant og rul den derefter sammen. Husk at folde siderne også! Lig dem på en bageplade og pensl med et pisket æg. Bagepladen sættes i ovnen i 12 – 16 min. Hold øje med farven, pludselig tager den fart 😅

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.