Jeg elsker nødder og chokolade! Hvis det ikke var fordi at det er usundt i større mængder kunne jeg leve af de to ting! Så hvorfor ikke skrue op for dobbelt lækkerhed og blande de to ting sammen?! Jeg eksperimentere en gang i mellem med de ting, som jeg har til rådighed, og det endte så med at blive til dette lækre stykke chokolade!
Det kunne ikke være mere simpelt! Du skal bruge 200 gr. mørk chokolade, 2 dl mandler, 2 dl hasselnødder, 2 dl valnødder og 3 spsk. frysetørrede brombær. Først varmer du din chokolade over et vandbad, derefter hælder du alle ingredienser i et fad med bagepapir. Hæld din smeltede chokolade over dine nødder og bank derefter forsigtigt fadet ned op en bordskåner, så alt chokoladen fordeler sig, mellem nødderne. Stil derefter fadet på køl. Når massen er stivnet (ca. 30 min i fryseren) kan du skære dine nøddebrud ud i ønskede størrelser.
Du kan også bruge lakrids, mint essens, peanutbutter, paranødder, pistacienødder mm. Det er kun fantasien der sætter grænser 😉