Nu skal jeg altså være klar til sommer..

Der er 2 uger mellem ovenstående billeder ..

“Nu skal jeg altså være klar til sommer..” Hvad mener hun egentlig med det? Hvorfor ikke være klar og glad for sin krop hele året rundt? Jo, det er faktisk også min plan!

Når jeg skriver at jeg skal være klar til sommer, mener jeg ikke at jeg går på en eller anden vanvittighedskur eller sulter mig selv. Næ, det betyder faktisk flere ting.. Jeg ændre bl.a. de trælse vaner, som jeg i de sidste to måneder er begyndt at komme lidt ind i, end jeg ellers har været. Der har været rigtig meget der har fyldt for mig de sidste måneder, hvilket har ødelagt min rytme, mit overskud, mit ellers glade humør og min energi, fuldstændigt. Her tænker jeg ikke kun træning og kost, nej jeg tænker også den der psykiske glæde som jeg plejer at have når denne årstid kigger frem – med lange lyse aftenener, varme, udendørsaktiviteter, veninder, kæresteture, is ved stranden, en dukkert i ny og næ.. I ved, al glæden der er ved sommer, den skal findes frem!

Hvad har hun dog haft at se til??

Jo.. Faktisk har jeg i det seneste halv år, haft ekstra meget fokus på min morfar som har ligget på operationsbordet med en dobbelt bypass operation, væske udtømning af 4 liter i lungerne, genoptræning, en binyre som har været tjekket i hoved og r**. Og når ja, forinden det, har han fået 7 operationer med ballonudvidelser og stenter pga. blodpropper. Som han siger “Jeg har snart et rækværk fra Odense til Nyborg i mine åre”. Og det er bare en brøkdel af det som ham og min mormor går igennem. Derudover har han næsten intet syn tilbage og han lider af gammelmands sukkersyge, så ja, de har en del at se til! Men han har klaret operationerne så flot, og det går fremad nu!!! (Troede jeg, da jeg startede på dette indlæg) Lige nu ligger han igen på sygehuset og har gjort det siden i fredags. Han skal have fjernet væske i lungen endnu en gang – denne gang er der 1,5 liter.

Så ja, mit fokus har slet ikke været på træning.. Faktisk var det ikke meningen at jeg ville ha’ fortalt jer om min morfar, da jeg synes at det er meget privat og røre mig dybt! Men samtidig prøver jeg også at pointere, at træning og sund kost altså godt kan blive overskygget nogle gange, og det betyder ikke at man er svag! Nej slet ikke! Man er bare stærk på en anden front! En front der i de seneste par år har gjort mig stærkere og mere bevidst om, altså er meget mere værd end træningen – Her henviser jeg til “Når vægttabet tager overhånd“.

For mange er det et stort skridt og lidt af et pres, at starte på en ny livsstil, med planlægning, nye vaner og rutiner osv.. alt afhængig af, hvordan man vælger at ligge sin livsstil om. Jeg har så bare slet ikke haft overskud til noget som helst, og nej, det er ikke fordi jeg har levet af slik og fastfood, jeg spiste bare på forkerte tidspunkter og nogle gange alt for lidt, hvilket altså også sætter sine spor på ens krop.. Husk det! Hvis man ikke får den næring kroppen har brug for, kan det altså også sætte sig, ligesom det gør, når man overspiser. Træningen løber ingen steder, men vi ved aldrig hvor længe vi har glæde af hinanden! <3

Min pointe med det her er, at det er okay at have en dårlig periode, når bare du er bevidst om at det er okay, hvilket jeg har erfaring med, gør dig stærkere når du skal kæmpe dig ud af den igen! Jeg ved selv hvor meget det gør ved en, at stå og se på sig selv med en træls følelse, men når det er sagt, ved jeg også hvordan det er på den anden side, når man stå med en følelse af sejr og stolthed! Jeg skal ikke stå som bikini model om 7 uger når jeg skal på ferie, næ jeg vil bare gerne se lidt resultater på de gode ting jeg gør for mig selv, og så er jeg glad, fordi jeg ved at jeg har brugt tiden, fornuftigt, om det er med min familie eller i træningscenteret. Resultaterne kan også vise sig i mit ansigt – er der smil og overskud? Så er jeg altså nået langt..

Resultater kan jo afspejle sig i mange ting – nogle begynder at elske sin krop og det man fysisk ser, i mens andre begynder at elske deres psykiske styrke og glæde. Det er de små sejre der tæller!

Når det så er sagt, er vægttab jo bare et plus.

For to ugers tid siden lå jeg i mine forældres have og tog sol med min mor – hun havde fri og jeg skulle møde sent. Vi snakkede om hendes vægttab – hun er lige nu godt i gang med en kostplan, som er skræddersyet til hende, og hun er virkelig sej! Hun har indtil videre smidt over 5 kilo og mangler små 4 kilo for at nå hendes mål, inden vi skal på ferie i midten af juli. Min mave har været lidt træls for tiden med oppustet hed, og ja, det er sgu nok pga. for meget sukker, for store portioner af mad få gange om dagen og alt for mange kulhydrater, i forhold til både grønt og proteinholdigt mad, som jeg ellers normalt har været god til at spise mest af. Det har bare være nemmere at snuppe en bolle eller en sandwich, frem for at tilberede kød og en lækker og spændende salat. Det er noget der virkelig har naget mig! To af mine tætteste – min mor og bedste veninde – har i det sidste stykke tid taget sig sammen, og smidt nogle kilo, hvilket virkelig kan ses og mærkes på dem! I ved, den der gode følelse af tilfredshed og overskud. Hvilket jeg har været så træt af, at jeg ikke har kunne få ind i mit system, igen! Nu skulle det være nok! Min mor og jeg regnede ud at der, dér var 9 uger til at vi rejser. Jeg blev enig med mig selv om, at den ikke gik længere! Jeg var så træt af den her oppustede mave og mine (igen) runde arme.. To af de punkter der irritere mig grænseløst, udover mine ben.. ooog min ryg.. Sååååå, det er næsten hele min krop der er et problem for mig, ikke??? Næsten.. Undtagen alt fra mine halve led og ud. Jeg har ikke noget problem med mine underarme, næsten ikke med mine lægge og mit ansigt (til tider). Det går jo ikke at jeg går og har det sådan!!

Træningen var gået lidt i stå, og jeg ville hellere nyde den dejlige sommersol (på daværende tidspunkt), end at bruge tid i træningscenteret. Men! Jeg ville jo nærmest alligevel kun sidde et sted hvor ingen kunne se mig? For, gad vide hvad folk skulle tænke om mine ben eller arme?? Jeg sneg mig faktisk ud om mandagen (en uge efter jeg besluttede mig for at tænke mig lidt om, hvad angår træning og mad) i en halvlang nederdel og en ærmeløs top, og allerede dér var det en udfordring! Min bedste veninde, som før havde nævnt for mig, at kunne se mine arme var blevet større og rundere, tog fat i min arm, stillede mig foran hende og kiggede på mig med store øjne. Åh nej, tænke jeg med det samme. “Det her tøj skulle jeg aldrig have taget på!”. Hun bad om min telefon og tog et billede af mine arme.. Og ved du hvad! De var allerede svundet! Hun kunne tydeligt se det, og jeg kunne faktisk også se en forskel på billedet, fra da hun nævnte det for mig, hvor de virkelig blev studeret med tårer i øjnene! Det var så fed en følelse! Den trøje jeg havde taget med, som jeg faktisk havde planer om at rende rundt i – jep, selvfølgelig langærmet, den fik jeg slet ikke brugt den dag! Nu havde jeg brug for sol på de blege og mindre ( 😉 ) skuldre og arme, og det var faktisk helt okay! Sikke en succes oplevelse, det kunne give, på bare én uge. Det betød så også at der ingen is på arbejdet, var til mig, og det var helt okay, på trods af 30 graders varme!!! Og jeg har ikke spist nogle af dem endnu 😀 Hvilket ellers ikke ligner mig, for jeg er virkelig en sucker for is! 😛 Men se lige forskellen på billederne øverst oppe, en forskel der er på mine kinder og markeringer på halsen! Så kan jeg altså godt undvære de is 😉

Hvordan har jeg fået mere energi og motivation?

Jeg har de sidste to uger lagt min kost lidt om, og jeg har skåret alt sukker væk fra hverdagen – det bliver kun spist i weekenderne. Ydermere er jeg kommet godt i gang med træningen igen, og det giver mig massere af overskud, når det hele bare spiller. Jeg er faktisk også mere frisk om morgenen, end jeg var, da jeg i ny og næ spiste sukker i hverdagen. Faktisk har jeg også smidt 4% i fedt, optimeret min muskelmasse og smidt små 2 kilo. Derudover tager jeg en Duolac Vitalitet + tablet hver dag, og det er faktisk med til at styrke mit energi niveau. Jeg er ikke udmattet på samme måde, som jeg ellers godt kan være efter en lang dag, hvilket jeg førhen har haft tendenser til at være. Jeg sover meget bedre om natten, og jeg kan faktisk som oftest sove 10 min efter mit hoved rammer hovedpuden, i modsætningen til før, hvor jeg lå og drejede mig i 3 timers tid, før jeg faldt bare lidt hen.

Hvad er Duolac og hvorfor er det godt at inddrage Daglig vitalitet + som et af dagligdagens kosttilskud?

duolac

Daglig vitalitet + som indeholder C-vitamin der bl.a. bidrager til immunforsvaret. Den mindsker træthed og udmattelse samt beskyttelse af mave og beskytter mod galde- og mavesyre. Vi har brug for mælkesyre bakterier i vores tarmsystem, da de er vigtige i forhold til omsætningen af næringsstoffer i kroppen. Disse mælkesyrebakterier har et unikt dobbelt coaching system som sikre en optimal beskyttelse med over 100 gange, i modsætningen til ubeskyttede bakterier, hvorfor det også øger antallet af levende Duolac mælkesyrebakterier, som kommer ned i dit tarmsystem.

13296225_10209410058797765_877394262_n

!! KONKURRENCE !!

Lige nu kan du og en ven/veninde vinde to pakker Duolac dagligvitalitet + og en New Balance t-shirt, hver. Det eneste du skal gøre er, at skrive hvorfor du har brug for mere energi i din hverdag herunder i en kommentar, og derefter skal du tagge en ven/veninde på mit billede på Instagram, så jeg ved hvem du vil dele præmien med, og så har i samtidig dobbelt så store chancer for at vinde, hvis i begge deltager.

Held og lykke 🙂

// Produkterne er sponsoreret af Duolac og Target PR.

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg