Odense Sommerrevy på Fruens bøge

D. 4. maj var jeg inviteret til præmiere på Odense Sommerrevy på Fruens bøge, sammen med en håndfuld andre Odense Bloggers.

Min date på den røde løber var Camilla, som jeg i forvejen kender, udenom Odense bloggers. Vi har faktisk leget en del sammen, da vi var små, og har i de seneste mange år ikke haft kontakt, men den er heldigvis blevet genoptaget igen!

image

Da vi ankom til Engen blev vi mødt af en masse glade mennesker, rød løber og champagne, inden dørene blev åbnet. Vi mødtes med de andre piger og fik styr på vores billetter, så vi kunne sidde sammen, da vi først var blevet spredt fra alle vinde. Jeg skulle f.eks. have siddet alene på række 2. (jep, helt oppe foran) og så kunne jeg ellers have siddet og hygget mig der alene, og Camilla på række 7 😀

image

Picture credit; Camilla Udsen

image

image

Picture credit; Miss Jeanett

Vi blev hurtigt enige om, at vi ville høre damen i billetlugen, om der var mulighed for at vi alle sammen kunne sidde sammen, hvilket der var, dog på 14. række. Det var lidt ærgerligt at sidde så langt væk, men hellere det end at sidde og nyde showet alene. Damen bag kassen var super sød og medgørlig, og var også henne og høre efter showet, om det hele var okay. Hvilket var en super god oplevelse!

image

Apropos oplevelse, har jeg ikke været til Revy før, men har ofte snakket om det. Og jeg havde en fest! Ikke mindst fordi showet bare var sat super fedt op, dygtige skuespillere, men også bare dét at setuppet og replikkerne, var noget som jeg kunne relatere til, hvilket bare gjorde det endnu sjovere! Jeg synes det er fedt, når man kan tage lidt pis på de ting, som man ikke tør at tale om, eller som e lidt tys tys. Derudover var min sidemand hele tiden flad af grin, hvilket også piftede stemningen en tand op 😉 Efter showet var der after party hvor man kunne få en lille snack, gøre brug af baren og ellers bare nyde hinandens selskab.

image image

Jeg fortalte Jeanette at jeg havde set Jan Linneberg aka Pyrus, op til flere gange – hvilket der kom en dejlig stor reaktion på! Vi blev enige on, at hvis han dukkede op igen, skulle vi altså have et billede med ham, og bum! Der stod han bag os.. Hvad kunne man gøre!? 😉 Jeanett ville også være med! 😛

imageimage

Picture credit; Jeanette Hardis

Det var alt i alt en super god oplevelse med god service, et skønt selskab og et godt grin! Jeg kan kun anbefale andre at tage et smut forbi Odense og deltage til denne aftens Revy! Du kan købe din billet lige her – Den sidste forestilling bliver spillet lørdag d. 11. juni, så der er god mulighed for at nå det endnu 😉

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.