Jeg kan godt lide at spise varieret morgenmad, da jeg hurtigt kører træt i det, hvis jeg spiser den samme morgenmad hver dag. Igen en af grundene til at jeg ikke er fan af kostplaner og skemaer, som fortæller mig hvad jeg må og ikke må. Jo jo, bevares.. Selvfølelig er der valgmuligheder når man spiser efter en kostplan, men det fungerer bare ikke for mig! Jeg mærker efter, når jeg står op, hvad jeg har lyst til, eller forbereder mig på noget aftenen før. Her er det mega genialt med overnight oats! Det tager 2 min at lave, og så passer det sig selv natten over. Man behøver endda ikke at gøre det store ved den, når man dagen efter tager den ud af køleskabet 😉

Du skal bruge;

1 dl finvalsede havregryn
1 scoop Bodylab White chocolate rasberry protein pulver (ca. 30 gr.)
1 spsk. chiafrø (Kan også købes hos Bodylab)
1 dl. yoghurt (jeg bruger gerne banan, vanilje eller naturel – hvis jeg bruger naturel, så kommer jeg nogle zero drops i, for at fjerne den syrlige smag)

Fremgangsmåde;

Kom alle ingredienser i en kop eller et glas som du kan lukke til, rør godt rundt til konsistensen er lidt ala havregrød. Stil blandingen i køleskabet natten over, og så er der morgenmad, når du slår øjnene op! 🙂

Jeg har toppet mine oats med mørk chokolade, hjemmelavede saltede mandler og blandede bær.

Mit skærebræt kan købes her

12910419_10208972171170848_220228132_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.