Ovnbagt laks og frisk grøntsags pasta med spinatsovs

Der er rigtig mange der ikke spiser fisk, fordi det både er dyrt og fordi det er svært at finde på nye måder at tilberede sin fisk. Jeg blev selv meget træt af fisk for et års tid siden, fordi det altid bare endte med en dåse tun på rugbrødet eller i salaten. Ja, det er super kedeligt! 😅 Men fik er jo for fanden så sundt, så spis det! Vær kreativ! Sund mad behøver ikke at være kedeligt! ☝🏼

Jeg er kæmpe tilhænger af laks! Laks i alle former og laks i alt! Mmh.. 😍 Så her kommer en opskrift på denne lækre laks og en lækker spinat sovs 😋

Laks;

Tænd ovnen på 200 grader, rens laksen og hæld noget olie i et ildfast fad. Lig herefter laksen i fadet og put rød pesto på toppen. Laksen sættes i ovnen i 15 – 20 min.

Spinat sovs

Du skal bruge;

200 gr frossen spinat
1 fed hvidløg
1 løg
1 porre
1 cremefine 7%
1 fond terning – smag efter eget valg. Jeg brugte kylling

Fremgangsmåde;

Svits dine porre, løg og hvidløg i olivenolie. Kom det optøede spinat op i gryden og rør det sammen med fond terningen.  Tilsæt derefter din cremefine. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

2 Replies to “Ovnbagt laks og frisk grøntsags pasta med spinatsovs”

  1. Hej…

    Kan se i opskriften, at der står en fond terning under ingredienserne, men ikke i opskriften?

    Skal den puttes i samtidig med cremefinen?

  2. Hej Heidi,

    Den skal i sammen med spinaten så den når at opløses en smule i væsken derfra, inden creme finen tilføjes 🙂

    Mvh. Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.