Peanutbutter protein pandekager

Jeg lavede i dag disse alt for lækre proteinpandekager med min nye chocolate peanut butter protein pulver, og selvfølgelig skulle der også peanutbutter på toppen 😉 Det er en perfekt erstatning til søde sager og weekend snacking!

Du skal bruge;

1 banan
2 æg
1 scoop af Bodylabs chocolate peanut butter proteinpulver
1/2 dl kokos
3/4 dl havregryn
En knivspids salt
1 tsk. bagepulver
4 dråber karamel zero drops
Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde;

Miks alle ingredienser i en blender, til massen er helt fin. Varm en pande på middel varme og kom små klatter kokosolie på panden. Når olien er smeltet, kommer du lidt dej på og lader pandekagerne hæve og blive faste. Vend herefter. Jeg har toppet mine pandekager med kiwi, lakrids granulat, mørk chokolade, hasselnødde nips og peanutbutter mellem lagene 😛 Du kan også toppe dem med alverdens sukkerfrie sirups fra Bodylab.

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg