Jeg lavede den anden dag en brunkage mugcake til morgenmad, så i dag skulle min mugcake være med smag af pebernød. Det er noget jeg gør fast hver jul, så jeg ikke føler jeg bliver snydt af de smage, sanser mm. der minder mig om julen. Vi juler desværre ikke ligeså meget, som da jeg var lille, hvilket både er fordi vi jo bliver ældre, men også fordi tiderne ændre sig. Så det er om at tage hvad man kan få 😉

Du skal bruge;

1 banan (ikke for moden)
1/2 scoop vanilje proteinpulver (Køb det her)
2 tsk. pebernøddekrydderi
1 æg
1 tsk. bagepulver
1 spsk. kokos
1 spsk. havregryn
1 spsk. Zero drops (Køb det her)
Lidt salt
2 små ildfaste skåle

Fremgagsmåde;

Mos bananen med en gaffel og kom resterende ingredienser i. Rør rundt og kom blandingen i to ildfaste skåle. Stil dem i mikroovnen i små 4 min og voila, så er der sund kage med smag af pebernød! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.