“Pizza” pandekager med kinaradise

Kender i det med at man bare har brug for at eksperimenter med sine egne ideer, eller bare spise god Dansk mad, efter man har været på ferie!? Det gjorde jeg her, efter en tur i Paris, og det blev virkelig godt!

Det har virkelig været blandet mad vi fik serveret i Paris! Restauranterne har åbent og lukket på de mest åndssvage tidspunkter, så det var virkelig svært at opdrive en restaurant hvor de serverede bare lidt god, fransk mad! Løgsuppe og pizza er åbenbart virkelig populært i Paris, og nej tak! Hummer havde de åbenbart heller ikke noget af, på trods af at de reklamerede med det.. Jeg var ikke begejstret for spisestederne, eller faktisk generelt franskmændenes attitude! Halvdelen af dem kan eller vil ikke snakke engelsk, og den anden halvdel er virkelig sure og ubehøvlede.. Ja, begejstret for ovenstående ting, kan i nok høre, at jeg ikke har været!

Til gengæld var jeg rigtig begejstret for vores lækre hotel og vores alt for fede oplevelser! Jeg skal nok lave et indlæg omkring turen til jer, i løbet af ugen 😉

Nå! Jeg fik mig en lækker rugbrødsmad med leverpostej og mine bedsteforældres hjemmesyltede rødbeder. Mums!! Det var virkelig tiltrængt efter 4 dage med halvdårlig mad.. Jeg havde ellers regnet med at jeg rigtigt skulle nyde en masse lækkert fransk mad! Så det var virkelig tiltrængt for mig, at komme hjem i mit eget køkken 😛 Jeg fik både lavet lækler aftensmad og lækre snack kugler til aftenhygge 😉

Aftensmaden bestod af “pizza” pandekager lavet på en bund af kinaradise, med topping som man ville lave en pizza, inkl. et æg. Jeg har fået inspiration fra en florerende film på Facebook – Men jeg har ændret lidt i ingredienserne.

Du skal bruge;

2/3 kinaradise
1 tomatpure
200 gr light ost
1 bundt frisk basilikum
2 æg
1 pakke frisk mozerella
Krydderier

Fremgangsmåde;

Skær din kinaradise i tynde skiver, hæld olie på panden og lig skiverne på panden. Lig herefter osten på og lad den smelte. Når osten er smeltet, smører du tomat pure, ligger skiver af mozerella og slår et æg ud, ovenpå. Lig et låg på panden og tag den af blusset, når ægget har fået farve. Put frisk basilikum på toppen og så er det klar til servering 😉

Jeg serverede det med feltsalat, som jeg kom i min pandekage, kalkun som var smurt med pikant og krydderier – i ovnen i 45 min på 200 grader, og hjemmelavet pesto – Se her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.