Kender du det med at man ved at man har lyst til noget lækkert i weekenden, men man ved ikke lige hvad man præcis har lyst til? Cookies er efter min mening, aldrig noget man går glat i byen med, så det lavede jeg i går til denne weekend! Her er to forskellige varianter til lækre protein cookies, som du kan hygge dig med i weekenden, eller servere for dine gæster.
Cookies and cream;
Du skal bruge;
1 moden banan
1 dl havregryn
1 æg
1 tsk. kokosolie (køb her)
1 dl kokosmel (køb her)
1 dl hakket 80% mørk chokolade
1 scoop cookies and cream protein pulver (køb her)
1 dl hakkede hasselnødder
Chocolate peanut butter;
Du skal bruge;
1 moden banan
1 dl havregryn
1 æg
1 tsk. kokosolie (køb her)
1 dl kokosmel (køb her)
1/2 dl hakket 80% mørk chokolade
1 stor spsk. peanut butter (køb her)
1 scoop chocolate peanut butter protein pulver (køb her)
1 dl hakkede peanuts
Fremgangsmåde;
Tænd ovnen på 200 grader. Mos bananen og bland det sammen med æg og protein pulver. Herefter kommes de resterende ingredienser i og røres godt rundt. I starten virker blandingen ret melet, men når du har rørt godt i det, bliver det flydende. Læg et stykke bagepapir på en bageplade og kom 9 klatter på pladen – mas dem lidt ud i ønsket størrelse. Giv dem 15 – 18 min i ovnen, til de får den ønskede farve og struktur. Lad dem køle af på bagepladen, så de får det sidste varme med.
Velbekomme! 😉