Protein mugcake og protein iskaffe

Lyder det ikke bare lækkert!?

Jeg elsker simpelthen proteinpulver! Man kan lave alverdens lækre og sunde alterntiver, da man bare kan variere smagen af ens protein pulver. Jeg har selv, 12 forskellige smage her hjemme, fordi jeg simpelthen elsker at eksperimentere og variere smagen, i mine kager, cookies, mug cakes, smoothies osv. 😀

Her får i opskriften på denne lækre mug cake, samt opskrift på en forfriskende protein iskaffe;

Mug cake;

1 moden banan
1 æg
2 scoop blåbær protein pulver
lidt salt
lidt bagepulver
2 spsk havregryn

Fremgangsmåde;

Mos det hele sammen og fordel den flydende masse, i to små ildfaste skåle. Sæt dem derefter i mikroovnen og giv dem 4 min – uden at åbne, da varmen ryger ud! Og voila, så er der kage på 5 min! Jeg har her toppet min kage med peanutbutter, friske jordbær og lakrids granulat.

Protein iskaffe; find det glas frem, som du vil bruge til din iskaffe, og hæld derefter isterninger helt op til kanten af glasset. Hæld isterningerne op i en blender og tilsæt 1 scoop karamel milkshake proteinpulver, 1 tsk. instant kaffe og 3 dl Weiner eis kaffe (kan købes på karton). Blend det hele og voila, så er der iskaffe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg