Bagværk, kager og desserter, OPSKRIFTER

Protein scones inspirerede muffins, med flydende chokolade

Har vi ikke alle fået scones da vi var små? Og elskede vi dem ikke alle sammen? Jeg gjorde i hvert fald! Jeg har ikke fået scones i mange, mange år, men den anden dag gik min kæreste og jeg, en tur gennem gågaden i Odense, og blev hevet ind til siden af en medarbejder fra den nyåbnede bager “Brød”, som ligger næsten for enden af Kongensgade. De havde smagsprøver på deres lækre franskbrød, og vi skulle selvfølgelig lige ind og se på de andre herligheder.

Vi endte med at købe en scone og en gulerodsbolle til deling, hvilket nærmest ikke fandt sted! Jeg nåede lige at få en lille bid af vores fælles scone, og så var den væk! Jo jo, det lille stykke var også super lækkert! (det var begge ting!) Faktisk så lækkert at jeg gerne ville have haft den halvdel, som jeg var blevet lovet.. Desuden var det også mig der betalte – men der var åbenbart en anden der synes, den var fantastisk, at han glemte at dele den med mig. Jeg følte mig snydt, og valgte at lave nogle selv i går! Endda sundhedsforbedrede scones, og de er også godkendt her hjemme! 😉 Så den skal i selvfølgelig ikke snydes for!

Denne opskrift giver ca 8. scones

Du skal bruge;

10 scoops Chocolate Chip pancakemix fra Bodylab
3 dl. vand
2 dl kakaonibs fra Bodylab
3 bananer (ikke for modne)
1 spsk. kokosolie fra Bodylab
Super Crunchy Protinella

Fremgangsmåde;

Bland pancakemix og vand i en skål, mos bananen og kom den derefter i blandingen. Smelt kokosolien og hæld den i dejen, og lad den køle lidt af. Kom til sidst kokosnibs (gem gerne lidt til toppen af dine scones, når de skal bages). Hæld lidt kagedej i dine forme ca. 1,5 cm. og put en spsk. protinella oveni. Når du har gjort det ved alle dine muffins, hælder du det sidste dej ovenpå og kommer de sidste kakaonibs på toppen. Bag dine muffins på 200 grader i ca. 15 min. Hold øje med dem, så de ikke får for meget, så midten stadig er flydende! 😉

Alle Bodylab produkter kan købes

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.