Jeg elsker mexicansk mad! Spicy, men ikke stærkt! Hvis det er for stærkt lammer det minE smagsløg, og så kan jeg simpelthen ikke få noget ned, andet end vand! Jeg valgte igår at lave en god blanding med forskellige dips til mine quesadillas, så den stærke salsa og kødsovs, kunne kompensere den cremede guacamole og cremefraiche 😋
Du skal bruge;
3 avocadoer
500 gr cremefraiche
Spidskommen, paprika, salt, peber og mexi krydderi
250 gr. revet ost
500 gr. oksekød
1 løg (brug evt. også jalapeños)
1 rød peber
1 bøtte salsa
Antal af tortillas afhænger af hvor mange der spiser med (2 tortillas pr. Quesadillas)
Guacamole;
3 stk avocado, 1 dl. cremefraiche, 1 lille løg, salt og peber. Du kan også tilføje en smule spidskommen og lidt paprika. Mos dine avocadoer med en gaffel og vend de resterende ingredienser i. Smag din guacamole til.
Fyld;
Først steger du 1 løg, og derefter 500 gr. oksekød i ovilenolie. Når det er stegt, tilsætter du mexi krydderi, lidt jalapeños og lidt salt. Skyl den røde peber og skær den ud i tern.
Tilberedning;
Læg en tortilla (jeg bruger fuldkorn) på en pande ved medium varme og læg først ost på (jeg brugte en mexicansk blanding med bla cheddar), og derefter kød, rød peber tern og så ost igen. Læg derefter en tortilla ovenpå osten. Læg et låg på og lad det stå i et par minutter. Husk at kigge til den nederste tortilla, så den ikke brænder på! Når osten er smeltet fast på begge tortillas, vendes de Med en tallerken, så den øverste også får varme. Og voila! Så skal dine quesadillas bare skæres ud, og så er der mad! Enkelt og lækkert!