Jeg lavede de lækreste Snickers bites, den anden dag, hvor jeg gemte en portion til senere brug – se opskriften hér. Jeg har nemlig gået med tanken om at lave en Snickers kage. Jeg har gået og tænkt lidt over, hvordan jeg vil lave bunden, og jeg lavede derfor en større portion pandekagedej, den anden dag – se opskriften hér. Jeg kom en halv banan mere i, og lidt mere mandelmel, så bunden kunne blive blød og lækker. Og resultatet blev virkelig lækkert! Næste gang vil jeg prøve at komme chokolade over kagerne og måske også ekstra peanuts 😉

Du skal bruge;

Bunde;

1 æg
1 dl æggehvider (Bodylab)
1 scoop vanilje protein pulver (Bodylab)
1 stor moden banan
1/2 dl. mandelmel
1 dl. mælk
1/2 dl. havregryn
1 spsk. Sukrin gold/pure gold (Bodylab) eller kokossukker (Urtekram) – jeg er personligt mest selv til kokossukker, da det har en rigtig god og gennemtrængende sødme
1 tsk. bagepulver
Kokosolie spray

Fremgangsmåde;

Find en blender frem, kom alle ingredienserne i, og blend til massen er helt fin og har konsistens som en pandekage dej. Olier 12 silikone muffins forme med kokosolie spray, hælder en bund på maks 1-2 cm dej i formen, og stil dem i ovnen i 16 minutter, på 200 grader.

I mens bundene bages, laver du din Snickers masse. Når de er bagt færdigt, lader du dem køle af.

Snickers masse;

400 gr. saftige dadler
1,5 dl. Peanutbutter (Bodylab)
200 gr. saltede peanuts
1,5 dl. Salted caramel zero topping (Bodylab)
130 gr. Mørk chokolade
1 tsk. salt

Produkterne fra Bodylab kan du finde hér

Fremgangsmåde;

Fjern stenene, og skær dadlerne i helt små stykker. Hak halvdelen dine peanuts groft, og kom både dadler og peanuts ned i en skål. Herefter kommer du peanutbutter, salt og zero topping ned i skålen og rører godt rundt. Smag massen til – jeg tilføjede ekstra salt, da jeg godt kan lide det kompenserer for karamellen og de søde dadler. Stil massen på køl indtil bundene er færdige.

Når bundene er kølet af og massen har sat sig, kommer du Snickers massen ovenpå bundene – i mens de stadig er i silikoneformene.

Velbekomme! 

2 thoughts on “Mini Snickers kager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.