Snyd dig til en flot bagdel med Magic lift strømpebukser

Snyd dig til en flot bagdel med magic lift strømpebukser

Og så tænker du nok, “det kan jo ikke lade sig gøre”, at snyde sig til en flot bagdel. Og jo, det kan det faktisk. Den bliver selvfølgelig ikke større eller mere fyldig, men den sidder hvor den skal.

Jeg har testet disse Magic lift strømpebukser fra Netto, som jeg fik tilsendt i forrige uge af Sund Kommunikation. Magic Lift slutter godt til om maven og løfter bagen op, så den sidder flot. Ikke nok med, at disse strømpebukser strammer din popo op, er de også lavet af det lækreste materiale, som virkelig er behageligt, at have på. De er lavet af blød mikrofibre, med forstærkninger flere steder på strømpebukserne, så de strammer de rigtige steder, uden at man føler sig kvalt.

De er virkelig behagelige at have på, og pga. forstærkning i strømpebukserne, kan man trække op i dem uden, at være bange for, at ødelægge dem. Min hund hoppede endda op på mig med poterne, i mens jeg tog billederne, og der skete intet! Desuden er de forstærket nede i tåspidserne, så de ikke går så let i stykker, når du har sko på. Jeg render tit med strømpebukser, da jeg er stor tilhænger af kjoler og nederdele, især når jeg skal i byen og til fødselsdag. Og så er det altså en fordel med disse, hvor man både kan spise sig mæt uden, at skulle tænke på, at ens mave stritter og man skal heller ikke være bange for, at de går så let i stykker, når man er til fest. Desuden er det rigtig godt med strømpebukser, når det er koldt, som nu. Så har jeg strømpebukser på, indenunder mine bukser, så kan jeg holde varmen, når jeg cykler.

Det er meget sjældent, at jeg viser mit bagdel frem, for den er hverken stor eller mega veltrænet, for den sags skyld. Men til gengæld har jeg både brede og muskuløse lår, og de fortjener også, at blive vist frem i ny og næ! Ligesom disse strømpebukser, som også er værd, at slå et slag for. Jeg ved selv, at hvis man anbefaler andre at købe noget, eller får noget anbefalet, så vil man også gerne se det på. Så derfor viser jeg begge dele dem frem i dag 😉

Det er sjældent jeg blogger om tøj, mode mm. Men grunden til jeg sagde ja til, at teste disse strømpebukser, er fordi, det for mig er vigtigt, at være glad i sin krop, om det er indvendigt eller udvendigt. Vi fortjener alle, at gøre noget godt for os selv, og her kan disse hjælpe et godt stykke hen ad vejen. Jeg blogger om livsstil, livsglæde og kærlighed til god mad. Det er for mig en god livsstil, når det hele går op i en god og højere enhed, hvilket det helt sikkert gør, når det ydre også spiller.

Hvis din nysgerrighed er vækket, har jeg fået muligheden for at lave en konkurrence, hvor jeg finder to heldige vindere af et par lækre kvalitets strømpebukser. Alt du skal gøre er, at fortælle mig hvilken størrelse og hvilke denier du gerne vil vinde, samt tagge den veninde du vil forkæle, hvis du er den heldige vinder – ved at skrive det i en kommentar, på Instagram. Så finder jeg en heldig vinder + en veninde, på søndag d. 16 februar.

 De kan fås i 30 og 60 denier og i størrelse S/M og L/XL. vejl. pris er 39,95,- og kan købes i Netto i denne uge (uge 6). Dem jeg har på, på billederne er 60 denier.

 

// Strømpebukserne er sponsoreret af Sund Kommunikation & Netto – meningerne er mine egne

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg