Sommerklar – Smukke negle og glansfuldt hår

Neglelak fra Essie – Lovie Dovie

Kender vi ikke alle (måske mest kvinder?) det med at både negle og hår er med til at gøre os smukkere, og fremhæver ofte vores selvsikkerhed og identitet? Det er i hvert fald sådan jeg ser det hos mig selv – Når neglene er flotte, gerne med lidt længde og måske en lækker farve på neglene, så ser man SÅ meget mere feminin ud, end f.eks. da man som jeg selv, var lille og nærmest ikke lavede andet end at bide og pille mine tipper af. Åh jeg var så træt af det! Jeg synes virkelig ikke det var særlig pænt, eller feminint for den sags skyld! Udover det, er det jo heller ikke særlig lækkert!?

13329700_10209440454597641_906097683_n

Når mine negle er korte og grimme, gemmer jeg altid mine hænder, for jeg ikke vil have at nogle ser hvordan se ser ud! Som i kan se på ovenstående billede som er taget af den dygtige fotograf Rasmus Boldt, så viser jeg min hånd frem, fordi jeg ved den er pæn – det ville jeg aldrig have gjort, hvis jeg havde nedbidte negle og grimme neglebånd. Jeg har haft lange negle siden jeg blev 18 – Dér besluttede jeg mig for ikke at bide negle længere. Selvfølgelig kan det ske at de knækker, og det sker da også. Alt for ofte faktisk..

Kender i ikke også det med at man ser en flot hånd, som fanger ens interesse? Jeg kigger ofte på folks hænder – ikke fordi jeg dømmer nogen på hvordan deres hånd ser ud, det er slet ikke sådan. Men dem der har flotte og velplejede hænder og negle, vækker bare min interesse langt mere end en kedelig hånd, om det så er en kvindes eller en mands hånd. Kvinder som går op i deres hænder og negle, er da smukt! For mit eget vedkommende er det vildt så meget det gør ved mig selv og min udstråling. Jeg har lyst til at vise mine negle frem, når de er lange og jeg køber i de perioder også mange nye, forskellige neglelakke, for at fremhæve dem, men også for at styrke og skåne dem. Mine favoritter er fra Essie, som kan købes i Matas.

13330280_10209440453197606_344647372_n

Faktisk er jeg begyndt på Imedeen hair and nails, for at styrke både hår og negle ekstra meget, da sommeren er hård ved vores hår! Derudover har jeg en periode, hvor mine negle ikke rigtigt vil som jeg – de knækker rigtig hurtigt og de flækker på alverdens trælse måder – Men deter slut nu! Man må gøre hvad man kan for at styrke sit hår og negle, ikke?! 😉 Det er to af de mest feminine ting på en kvindekrop, synes jeg. Jeg kunne aldrig finde på at klippe mit hår kort, som jeg gjorde for 10 år siden. Det knækker rigtig nemt, så det er faktisk først her indenfor de sidste to års tid, at det er blevet bare lidt langt. Dét gør jeg aldrig igen! Det er to af de vigtige ting på min krop, der fremmer min femininitet. Jeg ser tit kvinder som har det lækreste og virkelig fede, korte hår, men det passer bare slet ikke til mig, så jeg må passe og pleje de ting, som jeg kan 😀

Imedeen har været markedsførende inden for hudpleje, der kommer indefra, siden 1991. Deres tapletter er udviklet til at supplere den daglige skønhedsrutine indefra, ved at pleje de dybe hudlag, som cremer og andre ting man påføre udefra, ikke kan nå ind til. Derudover bruger jeg hellere en glas neglefil, som er meget mere skånende for neglene, end de der billige træ neglefile, med “sandpapir” på. Udover at neglefile i glas skåner neglene mere, så er de altså også 100 gange nemmere at have med at gøre. De sliberne neglene rigtig fine, på ingen tid. Jeg går aldrig tilbage til en normal neglefil – faktisk vil jeg hellere undvære det, hvis man kun kan få de der billige træ nogen, da jeg synes de ødelægger neglene mere, end da man først havde brug for den.

ime

Imedeen hair and nails;

Der er 60 kapsler i en pakke
De indeholder;
Silica fra padderokeekstrakt – Silica er en væsentlig bestanddel af hår og negle
Biotin og zink, som bidrager til vedligeholdelse af stærk negle og et glansfuldt hår
Derudover indeholder de B2 vitamin som er med til at beskytte vores celler mod stress.
Ydermere er der B12 som har betydning for vores celledelingsproces.

Man tager en kapsel en gang dagligt, og efter 4 – 6 måneder kan man mærke forbedringer.

Du kan købe Imedeen i Matas og udvalgte helsekost butikker, kosmetologer og apoteker. Velj. pris er 255 kr. for tabletter til to måneder.

// Reklame – Produkter er sponsoreret af Kompaskommunikation og Imedeen

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *