Sukker og alkoholfri Mojito

Kender vi ikke alle der der med at have ufattelig meget lyst til en god drink, men det er hverdag, man har en periode hvor man ikke drikker alkohol osv osv. Bare rolig! Dér er der råd for!

Bodylab har nemlig lavet 3 nye BCAA limited sommer edition varianter, med Mojito, Cosmopolitan og Strawberry Daiquri – Som efter min mening, er nogle af de bedste drinks du kan få!

Her har jeg lavet en Mojoti, uden alkohol og sukker, og den smager fantastisk!!

Du skal bruge;

1 spsk. Pure gold (Bodylab)
1 scoop BCAA med Mojito
3 dl danskvand (Jeg brugte min Sodastream)
1/2 lime økologisk lime
10 mynteblade

Fremgangsmåde;

Kom din lime, mynte og pure gold i en morder, og mas det sammen – hæld det op i et glas og kom isterninger (gerne knust is) i. Bland BCAA med 1/2 dl danskvand og hæld det i glasset – Hæld derefter den resterende del danskvand i glasset. Pynt med friske mynteblade og en skive lime.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Velbekomme og god sommer! 😉 

Jeg ligger stor vægt på god mad, med massere af smag, og som ikke nødvendigvis behøver at betyde, at du skal bruge hele din dag i køkkenet. Derudover har jeg en svaghed for søde sager, som jeg som oftest finder en løsning på, at gøre sundere. Jeg håber at du finder hvad du søger, eller bliver fristet af mine opskrifter.

Du er meget velkommen til, at kontakte mig på min mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et samarbejde; mialindholm@hotmail.dk.

Relaterede indlæg