Kage, kage og kage! Hvem kan få for meget af det? Og sund kage? Hvordan kan man lade vær med at spise det!? 😛

Jeg blev sat lidt på en prøve af nogle af mine søde følgere, nemlig at lave en sundere cheesecake, så her er den! 😉 Jeg faldt over en meget simpel cheesecake opskrift, for nogle dage side, hvorfor jeg valgte at gå lidt ud fra den – Jeg har dog tilføjet en bund, lavet den med mørkchokolade og en masse andre lækre ting, frem for den anden ret så kedelige med kun 3 ingredienser 😉

Du skal bruge;

1 dl mandler
1 dl hasselnødder
1 dl paranødder
25 friske dadler
200 gr light friskost
1,5 dl sukrin
85 gr sukkerfri mørk chokolade fra ISIS
1,5 dl af superfoods chokolade sirup
5 æg

Fremgangsmåde;

Hak nødderne og dadlerne, og fordel dem i bunden af en bageform. Smelt den mørke chokolade over et vandbad og bland derefter æggeblommerne, friskost, chokolade sirup og sukrin i massen (i mens den er over vandbadet). Del æggehvider og blommer hverver sig og pisk hvederne stive. Tag herefter chokoladen af vandbadet og del hviderne op i 3 portioner. Hæld 1/3 del af hviderne i massen. Rør rundt og hæld derefter 1/3 del mere i chokoladen. Tilsæt tilsidst den sidste den af hviderne og hæld massen over nøddebunden, og sæt den derefter i ovnen.

OBS! Kagen bages over 3 gange!

Stil kagen i ovnen i 15 min på 170 grader. Skru herefter ned på 160 grader og bag den i 15 min mere. Tilsidst slukkes ovnen, og kagen bages færdigt i yderligere 15 min. Derefter stilles den til nedkøling og tilsidst i køleskabet.

Jeg har toppet min kage med superfoods jordbær sirup og friske blåbær fra Bodylab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.