Bagværk, kager og desserter, Kager og desserter, OPSKRIFTER

Sukkerfri chokolade cheesecake

Kage, kage og kage! Hvem kan få for meget af det? Og sund kage? Hvordan kan man lade vær med at spise det!? 😛

Jeg blev sat lidt på en prøve af nogle af mine søde følgere, nemlig at lave en sundere cheesecake, så her er den! 😉 Jeg faldt over en meget simpel cheesecake opskrift, for nogle dage side, hvorfor jeg valgte at gå lidt ud fra den – Jeg har dog tilføjet en bund, lavet den med mørkchokolade og en masse andre lækre ting, frem for den anden ret så kedelige med kun 3 ingredienser 😉

Du skal bruge;

1 dl mandler
1 dl hasselnødder
1 dl paranødder
25 friske dadler
200 gr light friskost
1,5 dl sukrin
85 gr sukkerfri mørk chokolade fra ISIS
1,5 dl af superfoods chokolade sirup
5 æg

Fremgangsmåde;

Hak nødderne og dadlerne, og fordel dem i bunden af en bageform. Smelt den mørke chokolade over et vandbad og bland derefter æggeblommerne, friskost, chokolade sirup og sukrin i massen (i mens den er over vandbadet). Del æggehvider og blommer hverver sig og pisk hvederne stive. Tag herefter chokoladen af vandbadet og del hviderne op i 3 portioner. Hæld 1/3 del af hviderne i massen. Rør rundt og hæld derefter 1/3 del mere i chokoladen. Tilsæt tilsidst den sidste den af hviderne og hæld massen over nøddebunden, og sæt den derefter i ovnen.

OBS! Kagen bages over 3 gange!

Stil kagen i ovnen i 15 min på 170 grader. Skru herefter ned på 160 grader og bag den i 15 min mere. Tilsidst slukkes ovnen, og kagen bages færdigt i yderligere 15 min. Derefter stilles den til nedkøling og tilsidst i køleskabet.

Jeg har toppet min kage med superfoods jordbær sirup og friske blåbær fra Bodylab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.